Αιγάλεων: “Συναυλία, Τέλος”- Αντιεξουσιαστές με καδρόνια έδιωξαν από το Πανεπιστήμιο Δ.Αττικής το “Nivo” (ΦΩΤΟ)

Αναρχικοί διέκοψαν τη συναυλία του Έλληνα ράπερ Nivo, Νίκου Βουρλιώτη, για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Η μουσική εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών, ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (17/10-19:00) στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ). Από νωρίς φοιτητές του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος και φίλοι τους, είχαν συγκεντρωθεί στους χώρους του Ιδρύματος, για να διασκεδάσουν στη συναυλία του εναλλακτικού μουσικού.

Ωστόσο όπως αναφέρει το foititikanea.gr (17/10-18:45), οργανωμένη  ομάδα 20-25 ατόμων που εμφανίστηκαν στο χώρο πριν την έναρξη της συναυλίας, με καδρόνια πλησίασαν τη σκηνή φωνάζοντας «Συναυλία τέλος!».

Άμεσα ενημερώθηκε ο Nivo και με δεδομένο ότι ο χώρος είχε νεολαία, κρίθηκε ασφαλές η συναυλία να μην πραγματοποιηθεί με τον ίδιο και τους συνεργάτες τους , να αποχωρούν από το κτίριο της Διοίκησης του Πανεπιστημίου και η συναυλία ακυρώθηκε.

Αφίσα από τη συναυλία του Νίκου Βουρλιώτη στο Πανεπιστήμιο Αττικής (17/10-19.00 )

Ο δημοφιλής ράπερ και ηθοποιός Νικόλαος Βουρλιώτης “NiVo” μαζί με τους συνεργάτες τους, (17/10) αποχωρούν από το κτίριο της διοίκησης του Πανεπιστημίόύ Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας του.

«Δεν έχω ανθρώπους που με “φυγαδεύουν” ούτε και έχω μάθει να υποχωρώ στη ζωή μου», σχολίασε στο λογαριασμό του, ο δημοφιλής ράπερ, και διευκρίνισε ότι η συναυλία διεκόπη και αποχώρησαν με τους συνεργάτες του, από το Πανεπιστήμιο, «για να μην κινδυνεύσουν φοιτητές»

Από την πλευρά του ο δημοφιλής καλλιτέχνης σχολίασε μέσα από το λαγαριασμό που διατηρεί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης,  «Επιλέξαμε με τους συνεργάτες μου να αποχωρήσουμε για να μην κινδυνεύσουν φοιτητές, σεβόμενοι το χώρο του Πανεπιστημίου. Ζητώ συγνώμη από τους φοιτητές κι επιφυλάσσομαι για το μέλλον», κατέληξε ο δημοφιλής ράπερ .

Η μουσική εκδήλωση με την ευγενική και αφιλοκερδής προσφορά από τον NiVo και τους συνεργάτες του σε συνεργασία με τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είχε σκοπό… “καλωσορίσματος” των πρωτοετών στη νέα φοιτητική διαδρομή τους.

________________

* Foititikanea.gr