Αιγάλεω: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς (video& φωτο)

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- οι μηχανές μεγάλου κυβισμού στις οποίες επέβαιναν οι δύο νεαροί συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο οδηγοί

Ο Ανδρέας Ρίγος, Youtuber με ενασχόληση για χρόνων με τις μοτοσικλέτες, είναι ο φίλος του Παύλος Ποιμενίδης είναι οι δύο νεκροι σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα (23/02-23.00) στην περιφερειακή του Αιγάλεω στο ύψος του Σκαραμαγκά, με την παρουσία θεατών. Ωστόσο μετά το δυστύχημα άπαντες αποχώρησαν από το σημείο του δυστυχήματος χωρίς να δώσουν καταθέσεις στην Τροχαία που έφτασε στο χώρο στη συνέχεια.

Οι δύο αναβάτες επέβαιναν σε μηχανές μεγάλου κυβισμού – Yamaha Tracer και Honda CBR 600 – κινούμενοι σε αντίθετη κατεύθυνση, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν σε πραγματοποίηση επίδειξης (stunts), συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους.

Τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τη σύγκρουση των δικύκλων των δύο νεαρών και είχε συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό τους, έρευνα η Τροχαία.

Με ένα βίντεο στο κανάλι «Αλητακια με Παπακια Official», οι φίλοι των δύο νεαρών τους “αποχαιρέτησαν” με ό,τι έχουν αγαπήσει περισσότερο, την ταχύτητα και οδήγηση με επίδειξη ικανοτήτων.