ΑΙΓΑΛΕΩ: Ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άνδρα που εντοπίσθηκε τεμαχισμένη

Τα στοιχεία της ταυτότητας του άνδρα, η σορός του οποίου εντοπίσθηκε τα ξημερώματα (24/09- 02.30) σε κάδους στη συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Μούδρου, στο Αιγάλεω αναζητούν οι Αρχές. Από την εξέταση της οδοντοστοιχίας αναζητούν ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος .

Από τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας νεκροτομής, διαπιστώνεται ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 60ετών, ύψους περίπου 1.70, με κανονική σωματική διάπλαση. Παρά τα εγκαύματα που φέρει, δεν υπάρχει απανθράκωση της σορού, με τα χαρακτηριστικά του να παραπέμπουν σε Ευρωπαϊκά βιομετρικά χαρακτηριστικά. imerisia_LARGE_t_1061_43845508_type12128Ο θάνατός του χρονικά, προσδιορίζεται στο προηγούμενο βράδυ, ενώ από το ζευγάρι μασέλες το οποίο φέρει, με τη συνεργασία ιατροδικαστή εξειδικευμένου στην ταυτοποίηση από την οδοντοστοιχία, εξετάζουν το ενδεχόμενο να βοηθήσει τις έρευνες ώστε να καταλήξουν στην ταυτοποίηση του θύματος. Στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς, με τη συρραφή να έχει ουλοποιηθεί, γεγονός που προσδιορίζει σε προγενεστερο χρονο την επέμβαση. Η ιατροδικαστική εξέταση, έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να προσδιορισθούν με την ολοκλήρωση της ταχείας ιστολογικής εξέτασης, η οποία έχει παραγγελθεί, με τα αποτελέσματα να αναμένονται τις επόμενες δύο τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστικη εξέταση,η σορός έχει υποστεί διατομή κορμού- στο ύψος της μέσης- οι δράστες έχουν ακρωτηριάσει στο ύψος του πηχιοκαρπικού τα άνω άκρων- τα οποία παρά τις αναζητήσεις στον κάδο και τα απορρίματα, δεν εντοπίσθηκαν-, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι επιχείρησαν να αποκρύψουν την ταυτότητα του θύματος, με τη σορό, να είχε τοποθετηθεί επιμελώς και είχε συσκευαστεί σε σακούλες απορριμάτων, με τα τραύματα να προσδιοριζεται ως όργανο τέλεσης του εγκλήματος, πριόνι.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, θα επιχειρηθεί η ταυτοποίηση της σορού, με φωτογραφική λήψη της εικόνας του θύματος, και την βοήθεια προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, να αναδομήσουν τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του, στο ενδεχόμενο να καταλήξουν στην ταυτότητα του. police-300x194
Η σορός του άνδρα, εντοπίσθηκε τα ξημερώματα (24/09-02.30), κατά το έργο κατάσβεσης φωτιάς σε κάδους. Οι Πυροσβέστες διεκριναν αναμεσα στις σακουκες δίπλα στον κάδο, το πτώμα άνδρα, στο οποίο οι δράστες είχαν προκαλέσει φωτιά . Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, προσδιορίζοντας το θάνατό του, σε εγκληματική ενέργεια.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport