Αιγάλεω: Η πρόσκρουση οχήματος σε κατάστημα στο River West προκάλεσε εντολή εκκένωσης- Έχει συλληφθεί ο οδηγός

Εντολή εκκένωσης στο εμπορικό κέντρο της Δυτικής Αττικής, με εργαζόμενους και όσοι βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν εκκωφαντικό θόρυβο και είδαν ένα όχημα να έχει προσκρούσει σε τζαμαρία επιχείρησης

«Είμαι ο απεσταλμένος του Θεού» φέρεται να δηλωνε ο οδηγός του οχήματος που εμπρόθετα εισέβαλλε μέσα απο τη τζαμαρία σε κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr ο οδηγός του οχήματος (13/05-11.00) που προσέκρουσε σε τζαμαρία επιχείρησης, έχει συλληφθεί και οδηγείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Εξετάζεται ως προς τα κίνητρα της πράξης, καθώς επίσης αν πρόκειται για εμπρόθετη πρόσκρουση στην επιχείρηση με το όχημα, ή ατύχημα. Αναφορές του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας ενώ από την εξακρίβωση στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά.

Άμεσα τέθηκαν σε κινητοποίηση οι Αρχές ενώ με εντολή της ΕΛ.ΑΣ προς τη διοίκηση του εμπορικού κέντρου ζητήθηκε να γίνει εκκένωση του χώρου από εργαζόμενους και όσους βρίσκονται στο χώρο. Η εισβολή με το όχημα ωστόσο στο εμπορικό κέντρο αναδεικνύει το πρόβλημα που στα θέματα ασφαλείας, στο ενδεχόμενο να ήταν μια πιο οργανωμένη επίθεση .