Αιφνίδιος θάνατος του Διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων

Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, με αφορμή το θάνατο του Διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων

Ο αιφνίδιος θάνατο του Διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, Γρηγόρη Χρυσού, προκάλεσε θλίψη. Ο Γρηγόρης Χρυσός, 58 ετών ήταν πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, βρέθηκε νεκρός εντός του αυτοκινήτου του και η πιθανή αιτία θανάτου είναι έμφραγμα του μυοκαρδίου. Παρά την άμεση μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και η Αστυνομία ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή.
«Νιώθω βαθιά θλίψη για τον αδόκητο χαμό ενός άξιου στελέχους του Καταστήματος Κράτησης Χανίων. Ο Γρηγόρης ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και υπηρέτησε με συνέπεια και επαγγελματισμό στη θέση την οποία βρισκόταν. Ο ξαφνικός χαμός του μας συγκλόνισε όλους. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, οι σκέψεις μας βρίσκονται μαζί τους», δήλωσε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου .