Αγρίνιο: Φοιτήτρια κατήγγειλε τον πατέρα της ως βιαστή της

Με ένταλμα του Ανακριτή Κορίνθου, συνελήφθη στην Κόρινθο, μετά την καταγγελία της κόρης του, ως δράστης κατ εξακολούθηση βιασμού της και αναμένεται η απολογία του

Με εντολή του Ανακριτή και τη σύμφωνη κρίση του Εισαγγελέα Κορίνθου, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (23/11) 47χρονος ο οποίος ζει μόνιμα στη Κόρινθο, και κρατείται, μετά από καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, όπου ζει λόγω σπουδών, της 19χρονης κόρης του. Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης ο πατέρα της, για τρία χρόνια και περισσότερες από 50 φορές τη βίαζε.

«Μου επέτρεψε να σπουδάσω εκτός Κορίνθου με την προϋπόθεση να ανταποκρίνομαι στις αρρωστημένες ορέξεις του κάθε φορά που θα επιστρέφω στο πατρικό μου», φέρεται να παραθέτει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η 19χρονη φοιτήτρια.

Απ’ όλα όσα εξιστόρησε η νεαρή κοπέλα, ο πατέρας της, της επέβαλε «βιντεοκλήσεις, προκειμένου εκείνος να ικανοποιεί τις “αρρωστημένες” σεξουαλικές ορέξεις του», με την Ψυχολόγος της Αστυνομίας να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η 19χρονη βίωνε την σεξουαλική βία ενώ ήταν ανήλικη μέσα στο σπίτι της στην Κόρινθο. Ενώ η νεαρή γυναίκα, στην καταγγελία της, έχει αναφορές για σεξουαλική κακοποίηση και άλλων μελών της οικογένειάς της, από τον πατέρα της.

Η δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Κορίνθου και εκδόθηκε ένταλμα στα στοιχεία του 47χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/11) στην Εισαγγελία Κορίνθου. Σε βάρος του ασκήθηκε Ποινική Δίωξη για «γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση, βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση».

Ο κατηγορούμενος, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (25/11).