Αγρίνιο: Αντεξουσιαστές σε “μπλόκα” απαγόρευσαν διέλευση οχημάτων με ελληνικές σημαίες (φωτο)

Αστυνομική παρουσία σε Μέτρα Τάξης, προς αποτροπή έντασης και επεισοδίων

Πολίτες του Αγρινίου, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου καθώς έχουν αναβληθεί οι παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις λόγω Covid19, συγκεντρώθηκαν στην οδό Ηρακλείτου πλησίον της αερογέφυρας στο Αγρίνιο,  για να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία με σημαίες,  παράλληλα στην Εθνική Οδό.

Κοντά στο σημείο της προσυγκέντρωσης, από νωρίς σε αντισυγκέντρωση ολιγομελής  ομάδα -20 άτομα – αντιεξουσιαστών με φωνές προκαλούσαν τους  κατοίκους του Αγρινίου ως “φασίστες που πρέπει να απομονωθούν” και δεν επέτρεπαν τη διέλευση των οχημάτων και δικύκλων με τις ελληνικές σημαίες .

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο σε αποτροπή επεισοδίων, με τους πολίτες του Αγρινίου, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης με τους 20 του “χώρου” αποχώρησαν ενώ από την Τροχαία, εξέτρεπαν αυτοκίνητα και δίκυκλα με ελληνικές σημαίες, στην εθνική οδό, μέσω της αερογέφυρας.

Οι 20 αντιεξουσιαστές με φωνές και συνθήματα, προχώρησαν σε πορεία στο κέντρο του Αγρινίου . Επεισόδια προκάλεσαν αντιεξουσιαστές και σε άλλες πόλης της επικράτειας, ενώ στην Πάτρα, επιτέθηκαν σε οδηγό οχήματος που έφερε  ελληνική σημαία .