“Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί.. δε σέβονται τον αγώνα μας για την ασφάλεια της Ελληνικής Κοινωνίας θέλουν την εξόντωσή μας”, από τον Θεόφιλο Παπαδάκη

Χαιρετισμός στο νέο ΔΣ των Αποστράτων Αστυνομικών Δράμας και κάλεσμα στην πορεία από τον Ειδικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Θεόφιλο Παπαδάκη

Συγχαρητήρια στον φίλο και συνάδελφο μου Στέργιο Τσούκα, τον νέο Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Δράμας ο οποίος είναι από τους παλαιότερους αστυνομικούς συνδικαλιστές και με τον οποίο δώσαμε αρκετούς αγώνες μαζί, και στο πεζοδρόμιο και σε πολλά άλλα μέρη και τόπους.
Όπως φαίνεται θα συνεχίζούμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, από τη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα μαζί με όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, καθόσον οι κυβερνώντες δεν σέβονται τον καθημερινό αγώνα μας για την ασφάλεια της Ελληνικής Κοινωνίας και θέλουν την εξόντωσή μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν μαζί και με τις οικογένειές τους στην Αθήνα, την προσεχή Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 την 16:00 στην μεγάλη ένστολη κινητοποίηση που, όπως φαίνεται, θα αποτελέσει την παρακαταθήκη και την ιστορική στιγμή για νέες πιο δυναμικές, πιο σκληρές και περισσότερο αγωνιστικές μορφές συνδικαλιστικής δράσης και διεκδίκησης, γιατί τώρα θα παλέψουμε για την ίδια την επιβίωσή μας.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Ειδικός Γραμματέας
Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ)