Αγία Μαρίνα: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και γιατροί, διασώστες για αναβάτη δικύκλου

Πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. και γιατροί συνεργάστηκαν, στις πρώτες βοήθειες σε τραυματισμένο δικυκλιστή

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ((27/09) δίκυκλο της ΔΙ.ΑΣ. διερχόμενη επί της Λ. Μαραθώνος στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης, βρέθηκε μπροστά σε τροχαίο ατύχημα με το σοβαρό τραυματισμό του αναβάτη της μοτοσυκλέτας κατά την πτώση του, με σχεδόν ακρωτιριασμένο το δεξί κάτω άκρο από το ύψος της κνήμης  .

Αστυνομικοί της ομάδας, με τον ατομικό τους υγειονομικό εξοπλισμό (ιμάντα αιμοστατικού ) που έφεραν μαζί τους, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία. Ενώ και η γιατρός Σ. Μ. διερχόμενη από το σημείο του ατυχήματος σταμάτησε για εκτίμηση του τραυματισμού. Λόγω του σοβαρού περιστατικού, ζήτησε εξειδικευμένο υγειονομικό υλικό και δίκυκλο της ΔΙ.ΑΣ. μετέβη στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, ενημέρωσε τη ιατρό βάρδιας, η οποία με το ιδιωτικό της όχημα μαζί με το δίκυκλο της ΕΛ.ΑΣ μετέβη στο σημείο του ατυχήματος .

Ο τραυματίας παρελήφθη (27/09-12:45) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, με τους γιατρούς να επιτυγχάνουν να συγκολλήσουν του μέλος και ο τραυματίας αναρρώνει.