Αγ.Παντελεήμονας: Συνελήφθη Αφγανός για ψευδή καταγγελία- Πείραξαν τη γυναίκα του και ήθελε άμεση ανταπόκριση της ΕΛ.ΑΣ

Ο Αφγανός προχώρησε σε ψευδή καταγγελία στην Άμεση Δράση, σε βάρος ομοεθνών του για εκβίαση και απαγωγή του αδελφού του,  γιατί ομοεθνείς του πείραξαν τη γυναίκα του και ήθελε άμεση ανταπόκριση πληρώματος της ΕΛ.ΑΣ

«Πείραξαν τη γυναίκα μου και για να έρθουν γρήγορα, κάλεσα την Αστυνομία» ομολόγησε ο 29χρονος Αφγανός, όταν αποκαλύφθηκε η ψευδής καταγγελία που είχε υποβάλλει και συνελήφθη (10/02-23.50) από Αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Όπως αποκαλύφθηκε ο Αφγανός βρισκόταν με την οικογένειά του σε εστιατόριο στην περιοχή της πλατείας Βικτώριας και ομοεθνείς του, πείραξαν τη γυναίκα του και καθώς ήθελε άμεση ανταπόκριση της Αστυνομίας επινόηση την καταγγελία.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, διακριβώθηκε ότι ο 29χρονος Αφγανός είχε καλέσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (08/02) ισχυριζόμενος ότι είναι γιος «Υπουργού της κυβέρνησης του Αφγανιστάν» και κατήγγειλε εκβίαση σε βάρος του από ομοεθνείς του, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχαν την απαίτηση να τους παραδώσει €20.000 ευρώ, για να μην του απαγάγουν τον γιο του. Ο ίδιος είχε τηλεφωνήσει (09/002) και πάλι στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης καταγγέλλοντας απαγωγή του αδελφού του, ο οποίος δικαριβώθηκε βρίσκεται στην Αμερική. 

Κατηγορούμενος για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση ο 29χρονος Αφγανός, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.