Αγ.Παντελεήμονας: Έσπασαν το όχημα Έλληνα της Αμερικής και ΔΙΑΣ εντόπισαν ηλεκτρονικές συσκευές με στίγμα γεωεντοπισμού

Ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να δηλώνει θυμα διάρρηξης αφού παραβίασαν το όχημά του αφαίρεσαν όλες τις αποσκευές τής οικογένειας

Έλληνα μόνιμος κάτοικος Αμερικής βρέθηκε χωρίς αποσκευές (02/08) αφού οι δράστες του αφαίρεσαν όλες τις βαλίτσες από το όχημά του σταθμευμένο στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μεταξύ των κλοπιμαίων και τα ακουστικά του γιου του τα οποία έδιναν στίγμα επί της οδού άγιου Μελετίου στον Άγιο Παντελεήμονα. Με ενημέρωση του Κέντρου πληρώματα της ΔΙΑΣ Αθηνών μετέβησαν στο σημείο όπου εδρεύει κατάστημα κινητών με ιδιοκτήτη 30 χρόνο Ρουμανο. Σε έρευνα εντόπισαν οι αστυνομικοί τα ακουστικά και ένα πληκτρολόγιο του Αμερικανού τουρίστα επιμελώς κρυμμένα σε ένα συρτάρι του καταστήματος.

Σε ελέγχο στο κατάστημα κατασχέθηκαν περισσότερα από 10 laptop, πλήθος κινητών, περισσότερες από 20 επαγγελματικές κάμερες, 3 drones και πλήθος ανταλλακτικών που δεν μπορούσε να δικαιολόγησει καθώς ήταν κλεμμένα.

Ο δράστες συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατ επάγγελμα και με τη δικογραφία απο την Ασφάλεια Αγίου Παντελεήμονα παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.