Αγ.Αναργυροι, Αττικής: Αστυνομικος δράστης δολοφονίας μελων της οικογένειάς του και αυτόχειρας

Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το 3,5ετων παιδί του, και στη συνέχεια ενήργησε σε βάρος του αυτοχειρία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, αφορμή έντονου καβγά ένα σπίτι, το οποίο δεν (τους) μεταβίβαζε η πεθερά- μητέρα της συζύγου του. Ο Αστυφύλακας Χρήστος Ζαπαντιώτης – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπηρετεί στην φρουρά της Βουλής και ήταν αποσπασμένος στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη – διαπληκτιστηκε έντονα με την πεθερά του.

Οπως αναφέρεται οι καβγάδες ήταν συχνοί και έντονοι με τη συγκεκριμένη αφορμή το τελευταίο διάστημα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 47άχρονος Αστυφύλακας, φέρεται να πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα αρχικά την πεθερά του, γιατρό στο επάγγελμα, στη συνέχεια τη συζυγο του, Ελένη Χερουβείμ -επίσης – γιατρό στο ΙΑΣΩ, η οποία επιχείρησε να τον αποτρέψει μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους στον πρώτο οροφο του οικήματος. Σρη συνέχεια μπηκε στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν το ηλικίας 3,5κοριτσάκι τους, στο δεύτερο όροφο και το πυροβόλησε τραυματίζοντας το θανάσιμα. Συναισθανόμενος τις πράξεις του, στη συνέχεια, ο Αστυνομικός ως δράστης της οικογενειακής τραγωδίας, ενήργησε σε βάρος του αυτοχειρία, δίπλα στο πτώμα του νηπιου παιδιού του, όπου εντόπισαν τα πτώματά τους οι Αστυνομικοί.

NANTIAREPORT_ΕΓΚΛΗΜΑ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ_ΑΓΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Ανησυχία αποκάλυψε το έγκλημα και την αυτοχειρία καθώς από την εργασία της συζύγου, του Αστυνομικού, αναζητήθηκε καθώς το πρωί δεν είχε μεταβεί στην εργασία της και ενημερώθηκαν συγγενείς. Παρά τις αναζητήσεις τους καμία ανταπόκριση στις κλήσεις και μηνύματα τους, καθώς ήταν ήδη νεκροί-όπως εκτιμάται από την νεκροψία και την αυτοψία στο χώρο- και κλήθηκε η Ασφάλεια και κλειδαρας.

Η πεθερά του Αστυνομικού είχε χάσει το σύζυγό της και σχετικά πρόσφατα τον ηλικίας 40ετων- τοτε- γιό της, από ανακοπή καρδιάς.

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετέβησαν (18/12-14.00) στο διαμέρισμα της οδού Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, και εντόπισαν τα πτώματα των μελών της οικογένειας, μεταξύ των οποίων και του δραστη και αυτόχειρα Αστυφύλακα.

Μαρτυρία γειτόνισσας στο απέναντι οίκημα από το τριώροφο, ανέφερε στους Αστυνομικούς ότι άκουσε τους πυροβολισμούς, περίπου στις (18/12-2.00 με 03.00) τα ξημερώματα. Ξύπνησε, αλλά δεν έδωσε σημασία, καθώς θεώρησε ότι ήταν στον ύπνο της.

Ιατροδικαστής και κλιμάκιο της ΔΕΕ και τους Τμήματος Ασφαλείας και της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, μεταβαίνουν στο σημείο.