«Αφού κατάλαβε ο ίδιος ο Αρχηγός την ανάγκη η υπηρεσία να ηρεμήσει, μένει και στη ΔΑΕ»

Αποτίμηση της επίσκεψης του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, στην έδρα της ΔΑΕΑ από τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες ΥΜΕΤ και ΥΑΤ

Όπως επισημαίνουν οι υπηρετούντες στη ΔΑΕΑ, «Δυο λόγια για την επίσκεψη του Αρχηγού στην ΔΑΕ. Πρώτα από τα δύσκολα ! Πρώτον νεο-εξερχόμενοι αστυφύλακες από ότι φαίνεται δεν θα έρχονται , βέβαια υπάρχει πολύς καιρός, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ άμεσα ενίσχυση και από ότι είδαμε ο Αρχηγός το κατάλαβε , το τι θα γίνει είναι άλλο θέμα.

Δεύτερον είναι οι κανόνες εμπλοκής στον δρόμο. Αφού δεν έχει δοθεί σαφής απάντηση ελπίζουμε τουλάχιστον οι αρμόδιοι να επανεξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο στέλνουν τις διμοιρίες , για να μην έχουμε προβλήματα όπως πρόσφατα στην σταδίου . Έχουμε ξαναπεί δεν θα είμαστε ούτε καρπαζοεισπράκτορες ούτε αποδιοπομπαίοι τράγοι . Τα θετικά σημεία είναι η κατανόηση για το εργασιακό , η σκέψη για μοριοδότηση της υπηρεσίας και η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα με τα οχήματα .

Τέλος ένα σχόλιο από εμάς! Αφού κατάλαβε ο ίδιος ο αρχηγός την ανάγκη η υπηρεσία να ηρεμήσει σε όλα τα επίπεδα ( εργασιακά- επιχειρησιακά ) αλλά και να επιβραβευθεί ,η μπάλα πλέον βρίσκεται εντός ΔΑΕ. Οι δικοί μας πρέπει να καταλάβουν τι συμβαίνει και να σταματήσουν να κάνουν τους ανήξερους , θεωρώντας πως είμαστε μια δεκαετία πριν από πλευράς συνθηκών . Με λίγα λόγια ας σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους».