Αχαρνών: Πυροβόλησαν διερχόμενο στο μέση του δρόμου και του απέσπασαν την τσάντα

Ένοπλο επεισόδιο με τραυματισμό εν μεση οδό με κίνητρο τη ληστεία. Άμεση ανταπόκριση της ΔΙΑΣ και πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport.gr (27/01-22.50) το ένοπλο στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Βικέλα, είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό  τραυματισμό διερχόμενου.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, ένοπλος  με συνεργό του, αναβατες δικύκλου, πυροβόλησε τον άνδρα, και αιμόφυρτος έπεσε στο οδόστρωμα. Οι δράστες απέσπασαν τσάντα από το θύμα.

Νωρίτερα με διάφορα λίγων λεπτών, προηγήθηκε ένοπλη συμβολή στη Λιοσίων. Μαρτυρίες αυτοπτών αναφέρουν ότι από το στενό της Ξένου στη μέση του δρόμου ανάμεσα στα ακινητοποιημένα στο φανάρι αυτοκίνητα κινήθηκε τρέχοντας νεαρός άνδρας τον οποίο καταδιωκε έτερο άτομο. Ανάμεσα στα οχήματα και ένα δίκυκλο οι δύο άνδρες αντάλλαξαν πυρά ανάμεσα σε ανυποψίαστους πολίτες με κάποιους να έχουν παγώσει ενώ τα πυρά περνούσαν ανάμεσα τους. Απο την Ασφάλεια εξετάζεται να πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ αναμένεται ασθενοφόρο για μεταφορά του τραυματία στο Νοσοκομείο. Αναζητήσεις απο πληρώματα της ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης στον εντοπισμό των δραστών, ενώ πληρώματα της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας ερευνούν το χώρο για ευρήματα.