Αχαρνές: “Πότε θα σταματήσει να “βρέχει” αδέσποτες σφαίρες στις Αχαρνές;”

Άσκοπα πυρά από απροσδιόριστους δράστες μέσα στίς αυλές τους, ανησυχούν κάθε φορά με την ίδια πάντα αφορμή τους μόνιμους κατοίκους

Στην πίσω αυλή του σπιτιού τους στην περιοχή των Αχαρνών, εντόπισαν την παραμορφωμένη βολίδα όπλου. “Ως πότε θα ζούμε με αυτόν τον εφιάλτη;”, διερωτάται κάτοικος της περιοχής ενω τις μνήμες όλων,  επανέρχονται ανάλογα περιστατικά απο το παρελθόν με θύματαανήλικαπαιδιά,  το θανάσιμο τραυματισμό του 11άχρονου Μάριου, το 2017 και παλαιότερα (2012) το σοβαρό τραυματισμό 5άχρονης στην ίδια περιοχή .

Πότε θα σταματήσει να “βρέχει” αδέσποτες σφαίρες στις Αχαρνές; Αισθάνομαι εξοργισμένη και λυπάμαι πραγματικά με αυτή την επικίνδυνη κατάσταση στην πόλη μου, που αντί να βελτιώνεται, δυστυχώς χειροτερεύει. Αυτή τη φορά ο εφιάλτης χτύπησε τη δική μας πόρτα. Μία αδέσποτη σφαίρα από πυροβόλο όπλο βρήκε το πρωί Παρασκευη (6/11/2020) η κόρη μου καρφωμένη στην πίσω αυλή του σπιτιού μας, στην περιοχή της Νεάπολης. Αρχίζω να πιστεύω πως σε αρκετές γειτονιές, όπως τη δική μου, τελικά ζούμε από καθαρή τύχη ! Φταίνε πρωτίστως οι εγκληματίες – πιστολέρο, οι οποίοι μέσα σε κατοικημένες περιοχές δεν διστάζουν να βγάζουν το κουμπούρι τους, να το αδειάζουν στον αέρα, αδιαφορώντας πλήρως που θα καταλήξει η βολίδα, αν θα κόψει το νήμα της ζωής ενός παιδιού, όπως συνέβη το 2017 με την τραγική απώλεια του 11χρονου Μάριου ή 2012 με τον σοβαρό τραυτραυματισμό μιας 5χρονης (κόρης γειτόνισσας μου), επίσης από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι. Ως πότε θα ζούμε με αυτόν τον εφιάλτη; Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο“, καταγγέλλει η Α.Ν κάτοικος Αχαρνών.