Αχαρνές: “Άλλο ένα “τυχαίο περιστατικό””, καταγγέλλει ο πατέρας του Μάριου- Βολίδα κατέληξε στην πολυκατοικία της οικογένειάς του

Καταγγελία για άσκοπα πυρά που έπληξαν τον ηλιακό θερμοσίφωνα, στην πολυκατοικία όπου διαμένει η οικογένεια του Μάριου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από άσκοπα πυρά

Πριν από τρεισήμισι χρόνια (08/06 2017),  βολίδα όπλου σε άσκοπα πυρά από γλέντι Ρομά, έπληξε στο κεφάλι και επέφερε το θάνατο στον -τότε – 10άχρονο γιο τους  Μάριο, μαθητή της Ε’ Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μενιδίου, ενώ βρισκόταν στο προαύλιο καθώς συμμετείχε στη γιορτή για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς.  Μέχρι σήμερα στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου μαθητή αναφέρεται ως «άγνωστος δράστης» καθώς δεν έχει προσδιορισθεί και παραμένει ασύλληπτος. Ενώ πριν λίγο καιρό η Πολιτεία άσκησε έφεση στην απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου, για αποζημίωση στην οικογένεια του 10άχρονου Μάριου για το θανάσιμο τραυματισμό του, αναστέλλοντας την καταβολή της.

Το απόγευμα (28/12) ο πατέρας του 10άχρονου Μάριου, κατήγγειλε άσκοπα πυρά τα οποία κατέληξαν στην πολυκατοικία που διαμένει μέχρι σήμερα, η οικογένεια του,  στην περιοχήτωνΑχαρνών. «Σφαίρα σε ηλιακό της πολυκατοικίας στην οποία έμενε ο Μάριος. Άλλο ένα “τυχαίο περιστατικό”; Το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών ενημερώθηκε», κατήγγειλε ο πατέρας του άχρονου Μάριου, Θανάσης Σουλούκος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με άσκοπα πυρα από Ρομά, με τους δράστες κάθε φορά να διαφεύγουν. Και όπως αναφέρουν οι κάτοικοι κάθε φορά παρα τις καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα, οι Ρομά συνεχίζουν να λειτουργούν ανεξέλεγκτα “επιβάλλοντας” τους δικούς τους νόμους στην περιοχή.