«Α.Σ Αραχώβης με τέσσερις Αστυνομικούς στο δημοφιλέστερο χειμερινό προορισμό και στο νησί της Μυκόνου υφίσταται Αστυνομική Υποδιεύθυνση»

Ανακοίνωση καταγγελία με αφορμή την υποστελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Αραχώβης, σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς, εξέδωσε η Ενωση Αστυνομικών Υπάλληλων Βοιωτίας

Στη συνδικαλιστική ανακοίνωση αναφέρεται, «Ελληνική Αστυνομία 2022. Ενόψει χειμερινής περιόδου… Αστυνομικός Σταθμός Αραχώβης και τέσσερις Αστυνομικοί για να αστυνομεύεται ο δημοφιλέστερος χειμερινός προορισμός της χώρας. Την ίδια ώρα στο νησί της Μυκόνου υφίσταται Αστυνομική Υποδιεύθυνση. 

Α.Σ. Αραχώβης με τέσσερις, ήρωες, Αστυνομικούς οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν τα δεκάδες περιστατικά και τους χιλιάδες επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. Εκτός των ανωτέρω οι συνάδελφοι έχουν να αντιμετωπίσουν και το δριμύ ψύχος καθώς το κτίριο το οποίο στεγάζει τον αστυνομικό Σταθμό ( πρώην ειρηνοδικείο) δεν έχει θέρμανση..!! Όσον αφορά το αν το συγκεκριμένο κτίριο πληρεί τις προδιαγραφές για να στεγάσει αστυνομικό Σταθμό την απάντηση δύναται να την δώσει και ο πλέον αδαής..

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας θα καταβάλει άμεσα κάθε δυνατή προσπάθεια αφενός για να μην παραμείνουν στο έλεος του Θεού οι συνάδελφοι μας και αφετέρου για να αισθάνονται ασφαλείς οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του δημοφιλέστερου προορισμού της χώρας.»