ΑΤΑΛΑΝΤΗ, Φθιώτιδας: Τροχαίο με σοβαρά τραυματίες δύο Αστυνομικούς, και υπάλληλο των αυτοκινητοδρόμων οι οποίοι είχαν κληθεί να επιληφθούν σε τροχαίο.

Δυο Αστυνομικοί κι ενας υπάλληλος της Νέας Οδού, τραυματίσθηκαν σοβαρά σε τροχαίο όταν διερχόμενο όχημα τους παρέσυρε, στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας-ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Αστυνομικοί, πλήρωμα περιπολικού της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων- 25 και 36ετών- είχε κληθεί να επιληφθεί σε κλήση για ακινητοποιημένο όχημα (23/02) λίγο μετά τα τουνελ του Αγίου Κωνσταντίνου, στο 164 χλμ. ρεύμα προς Αθήνα.
Στο σημείο, είχε μεταβεί και 27χρονος υπάλληλος της Νέας Οδού- ανάδοχος εταιρία που διαχειρίζεται το Εθνικό Οδικό Δίκτυο- με σήμανση για τη διακοπή της κίνησης σε λωρίδα κυκλοφορίας, στην οποία είχαν ακινητοποιηθεί τα οχήματα εξαιτίας του τροχαίου, προς ενημέρωση των διερχόμενων οδηγών. Στο σημείο επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με χαμηλή ορατότητα και έντονη βροχόπτωση.
Διερχόμενο όχημα -υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε αρχικά στο όχημα της Νέας Οδού και στη συνέχεια διεμβόλισε το περιπολικό, παρασύροντας τους δύο Αστυνομικούς της Τροχαίας και τον υπάλληλο της αναδόχου εταιρίας.
Τραυματίες από το σημείο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, σε σοβαρή κατάσταση διεκομίσθησαν οι δύο Αστυνομικοί της Τροχαίας ενώ ο υπάλληλος της Νέας Οδού εισήχθη στη ΜΕΘ, τραυματίας μεταφέρθηκε και ο οδηγός του οχήματος.
Η κυκλοφορία στο Εθνικό Δίκτυο- ρεύμα προς Αθήνα – διακόπη με την ανάσχεση στο σημείο να υπερβαίνει τα 4χλμ.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport