ΘΣΝ: Δημοτική Αστυνομία και ομάδες ΔΙ.ΑΣ σε ελέγχους στην παραλία του Θερμαϊκού

Πληρώματα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και ΔΙ.ΑΣ απευθύνουν έκκληση σε όσους βρίσκονται στην παραλιακή μη πειθαρχόντας στα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού

Παρά τις εκκλήσεις της Κυβέρνησης, οι πολίτες και ειδικότερα οι ευπαθείς ομάδες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και #ΜένουμεΣπιτι στην Θεσσαλονίκη αρκετοί βρέθηκαν στην παραλιακή για βόλτα και καφέ.

Είναι ώρα ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας!!!

Επεισόδιο μεταξύ Αστυνομικών και πολιτών οι οποίοι συνωστίστηκαν (17/03) στην παραλία  της ανατολικής ακτής του Θερμαικού στην Περαία, με το Δήμαρχο Θερμαϊκού, να χαρακτηρίζει τη στάση τους ανεύθυνη.

Δεν έλειψαν και τα ενοχλημένος σχόλια δυσαρέσκειας προς τους ενεργούντες ελέγχους με τη συμπεριφορά τους να προκαλεί την αντίδραση του Δημάρχου Θερμαϊκού Γιώργου Τσαμασλή ο οποίος σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα, σχολίασε :

«Προσπαθεί η αστυνομία να απομακρύνει τους πολίτες που βγήκανε περίπατο στον πεζόδρομο Περαίας Νέων Επιβατών αλλά οι πολίτες δείχνοντας ανευθυνότητα συμπλέκονται ακόμα και με την αστυνομία. Σας παρακαλώ, εφαρμόστε με απόλυτη ευλάβεια τα μέτρα της κυβέρνησης, είναι για το καλό μας».