Έλαβαν προθεσμία και αφέθηκαν ελεύθεροι Π.Τζένος και Γ.Κουρτάκης

Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο εκδότης και ο Διευθυντής Συνταξης του Ομίλου «Παραπολιτικά».

Ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία (13/01) από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο- αφεθηκαν ελευθεροι -ο εκδότης του Ομίλου «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης και ο Διευθυντής Σύνταξης Παναγιώτης Τζένος, οι οποίοι παραπέμφθηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά την μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Μαύρη μέρα για τη δημοσιογραφία και την ελευθερία του Τύπου, με πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν. Ένας εκδότης κι ένας διευθυντής βρίσκονται στα δικαστήρια, κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμιση», δήλωσε ο Διευθυντής Συνταξης του Ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος εξερχόμενος από τα Δικαστήρια. «Για ποιο λόγο βρισκόταν πριν από την Πρωτοχρονιά στις Άλπεις, τη στιγμή που ο λαός χειμάζεται από τις δικές του μνημονιακές πολιτικές», δήλωσε και τόνισε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Χούντα είναι, θα περάσει».

Ενώ ο εκδότης του Ομίλου, Γιάννης Κουρτάκης τόνισε ότι «όταν κατοχύρωνα τον τίτλο “Ελευθερία του Τύπου”, δεν πίστευα ότι το καθεστώς Τσίπρα – Καμμένου θα ερχόταν να συλλάβει έναν εκδότη κι έναν διευθυντή, την ώρα της εργασίας τους. Η ελευθερία του τύπου θα κυκλοφορήσει ως ημερήσιο φύλλο. Χούντα είναι θα περάσει».