Γ.Γεραφέντης: “ΡΟΚΥ είσαι ήρωας. Με συγκίνησες ΡΟΚΥ”

Βρεθηκε σε αποστολή, στην πληγείσα περιοχή της Λακωνίας.  Το ρεπορτάζ που μετέδωσε ηταν διαφορετικό για τον έμπειρο Αστυνομικό Συντάκτη της ΕΡΤ Γιώργο Γεραφεντη.

Όπως μετέδωσε στο ρεπορτάζ του, ο Γιώργος Γεραφέντης, ο 77άχρονος, ο οποιος εντοπίσθηκε νεκρος στο χωριο Βλαχιωτη Λακωνίας, κατά την διάρκεια της νεροποντής (07/09) βγηκε απο τη μονοκατοικία του, και προσπάθησε να λύσει τον σκύλο του, που ήταν δεμένος σε δέντρο της αυλής, οταν παρασύρθηκε από τα ορμητικα νερά σχεδόν  200 μέτρα απόσταση και να χάσει τη ζωή του.

Ο σκυλος του, ο Ροκυ, -ως άλλος “Χατσικο”- παρέμεινε δίπλα στο νεκρό του σωμα του 77άχρονου και δεν επέτρεπε να πλησιάσουν το αφεντικό του. Μολις τα νερα υποχώρησαν οδήγησε τους διασώστες στο σημειο οπου και εντοπίσθηκε νεκρός ο 77άχρονος Ωστοσο, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, οτι δεν επέτρεπε στη συνεχεια, ουτε στα σωστικά συνεργεία να απομακρυνουν το σωμα του 77άχρονου και δυσκολεψε αρκετά έργο τους.

fb_img_1473356974056

“ΡΟΚΥ είσαι ήρωας. Προσπάθησες να σώσεις το αφεντικό σου μεχρι την τελευταία στιγμή. Προσπάθησες αρκετά αλλά δεν τα κατάφερες. Κολύμπησες, πάλεψες με τα ορμητικά νερά. Το κακό έγινε. Όταν έπεσε η στάθμη του νερού βρέθηκες δίπλα του και δεν άφηνες κανέναν να πλησιάσει. Με συγκίνησες ΡΟΚΥ” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης.