ΤΩΡΑ- Καταδίωξη οχήματος -Πυροβόλησαν και εμβόλισαν σταθμό της ΑΔ

Αναζητήσεις για όχημα οι επιβαίνοντες του οποίου πυροβόλησαν κατά σταθμού της ΑΔ ενώ ο οδηγός εμβόλισε υπηρεσιακό όχημα.

image

(Νεότερη ενημέρωση)
Στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νοταρά, στα Εξάρχεια τρία άτομα επιχειρούσαν να φορτώσουν σε ημιφορτηγό παρκαρισμένη μοτοσυκλέτα.
Έγιναν αντιληπτοί από πλήρωμα περιπολικού και τους έκαναν σήμα για έλεγχο. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διεμβολίσει το περιπολικό. Στη συμβολή των Μετσόβου και Ρεθύμνης, το όχημα των δραστών εγκλωβίστηκε με έναν από τους επιβαίνοντες να πυροβολεί κατά των αστυνομικών.
Μελος του πληρώματος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό ωστόσο με απωθητικό ελιγμό κατάφεραν να διαφύγουν. Το βαν των δραδτων εντοπίστηκε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων με τους δράστες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να μπαίνουν σε καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή και να διαφύγουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί ένας από τους δράστες, πρόκειται για Βούλγαρο Ρομά.


Σε μπλόκο της Άμεσης Δράσης οι Αστυνομικοι έκαναν σήμα για έλεγχο στο κέντρο στον οδηγό του οχήματος (μπλε- πολυμορφικό) ο οποιος εμβόλισε το υπηρεσιακό όχημα της Άμεσης Δράσης και στη συνέχεια για να διαφύγουν οι -τουλαχιστον δυο – επιβαίνοντες πυροβόλησαν σε βάρος των (06/04-03.10) Αστυνομικών.
Ακολούθησε καταδίωξη σε κεντρικές οδούς με το όχημα να κινείται στο Καματερό και τη Φυλής και τα πληρώματα της ΕΛΑΣ να επιχειρούν να εγκλωβίσουν το όχημα ωστε να συλλάβουν τους επιβαίνοντες. Έρευνες και αναζητήσεις και στους καταυλισμούς της ευρύτερης περιοχής.