Ασκληπιείο Βούλας: ΤΩΡΑ- Ληστεία σε χρηματαποστολή

Με βαρύ οπλισμό οι δράστες ενήργησαν ληστεία σε χρηματαποστολη εντός του υπαίθριου χώρου στάθμευσης

image

Οι δράστες δύο άτομα με πιστόλι και αυτόματο, επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής (23/03-11.20) στο χώρο του Ασκληπιείου Βούλας.
Ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες αυτοπτων περιγράφουν τους δύο δράστες ενδεδυμένους με στολές που παραπέμπουν σε Αστυνομικούς και ο ένας φορούσε και αλεξισφαιο. Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό ενώ μια βολιδα προκάλεσε διάτρηση στο παράθυρο του βαν της χρηματαποστολής με τη θωράκιση να αποτρέπει τον τραυματισμό του συνοδηγού ενώ ο οδηγός διεμβόλισε και ανετρεψε τη μηχανή των δραστών.
Σύμφωνα με τους υπαλλήλους οι δράστες, ενας ευσωμος ψηλός άνδρας κι ένας αδύνατος, ενεργοποίησαν τη χρωμοπαγιδα ασφαλείας κι απέρριψαν το κυτίο μεταφοράς χρημάτων στο σημείο.

image

Στο χώρο του Νοσοκομείου στεγάζεται παιδικός σταθμός για τα παιδιά των εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, με τις εντολές προς τα πληρώματα να διασφαλίσουν τα νήπια που βρίσκονται στο χώρο, κατά τις αναζητήσεις των δραστών. Από πληροφορίες οι δύο δράστες διέφυγαν από την πίσω πλευρά του Νοσοκομείου, υπερπηδώντας την περιφραξη.
Αναζητήσεις για τους δράστες διενεργούν τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης