Σε αποχή οι εργαζόμενοι καθαριότητας σε ΓΑΔΑ και Τμημάτων των Αθηνών

Σε προειδοποιητική αποχή από τα καθήκοντά τους, προχωρούν οι εργαζόμενοι καθαριότητας της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και Αστυνομικών Τμημάτων της Αττικής

Ενημέρωση στον πίνακα ανακοινώσεων,  καρφιτσωσαν οι εργαζόμενες της καθαριότητας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προειδοποιώντας για αύριο (20/06),  οτι εφόσον δεν καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους, θα προχωρήσουν σε αποχή.

Οι εργαζόμενες καταγγέλλουν ότι τους οφείλεται ο μισθός του Μαΐου, και υπερωρίες, συμπεριλαμβανομένων και του επιδόματος άδειας, καθως επισημαίνουν, ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται χωρίς αμοιβή.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα καθαριότητας και υγειονομικής ασφάλειας σε καίριες αστυνομικές υπηρεσίες της πρωτεύουσας, κάτι που και στο παρελθόν ειχε ανακύψει μέχρι που διευθετηθηκε με ανάλογη παρέμβαση. Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι εργαζόμενες στην καθαριότητα, εξετάζουν την υποβολή καταγγελίας στην Επιθεώρηση Εργασίας.