Το τροχαίο με παράσυρση 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι, έχει καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας μετά την εγκατάλειψη και δεύτερο αυτοκίνητο παρέσυρε την έφηβη ενώ ήταν πεσμένη στο δρόμο
Το τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών, με την παράσυρση 17χρονης η οποία εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό, έχει καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας. Για πέντε λεπτά η έφηβη κείτονταν στο οδόστρωμα, ενώ δίπλα της διέρχονταν οχήματα με μεγάλη ταχύτητα, και κανένας από τους επιβαίνοντες δεν σταμάτησε για να βοηθήσει την αιμόφυρτη έφηβη.
Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 05:18 (26/06) τα ξημερώματα, όταν η 17χρονη βρίσκεται στο πεζοδρόμιο του ρεύματος της Λεωφόρου Αθηνών προς τον Σκαραμαγκά. Διακρίνεται να προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο, όταν το ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητό την παρασύρει και την εκτινάσσει αρκετά μέτρα μακριά στο οδόστρωμα, ενώ ένα άσπρο αυτοκίνητο που ακολουθεί, προσπαθεί να την αποφύγει.
Η έφηβη παραμείνει στη μεσαία λωρίδα του ρεύματος για σχεδόν μισή ώρα ενω κανένας οδηγός δεν σταμάτα να προσφέρει πρώτες βοήθειες.
Αυτοκίνητα και δίκυκλα ενεργουν ελιγμό και θα προσπεράσουν την 17χρονη, άλλοι θα χαμηλώσουν ταχύτητα. Σχεδόν 23 δευτερόλεπτα μετά από την παράσυρση, η 17χρονη θα παρασυρθεί από ένα ακόμα μαύρο όχημα, θα βάλει όπισθεν, θα βγάλει φλας, θα μπει στη δεξιά λωρίδα και θα αποχωρήσει.
Σρο αντίθετο ρεύμα διέρχεται περιπολικό ωστόσο το πλήρωμά δεν αντιλήφθηκε καθώς δεν είχε ορατότητα εξαιτίας μεγάλων οχημάτων.
Το πρώτο πλήρωμα θα δωσει άφιξη στο σημείο σχεδόν 14 λεπτά μετά το τροχαίο, ενώ το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε (26/06- 05:24) και το ασθενοφόρο παρέλαβε την ανήλικη στις 22λεπτα μετα (26/06-05:46)
Η 17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.