“Αν εχεις κουμπάρο.. Υπουργό, ολες οι ομάδες περιπολίας, στον τομέα”

Ενίσχυση για τις Αστυνομικές ομάδες Αττικής και Θεσσαλονίκης λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών με τρίμηνες αποσπάσεις,  σε ενίσχυση του αισθηματος ασφάλειας των πολιτών,  με κάποιους πιο.. ασφαλείς

Ενημέρωση του NantiaReport.gr [τα στοιχεία του αποστολέα είναι στη διάθεσή μας] αναφέρει απόφαση μετακίνησης δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ σε τομέα της Νοτιοανατολικής Αττικής λόγω .. κουμπαριάς Υπουργού!

Αναφέρεται στην ηλεκτρονική ενημέρωση, «Στην περιοχή μας καταυλισμος Ρομά, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Υπηρεσίες της Αστυνομίας με κλοπές,  διαρρήξεις, παραβατικες συμπεριφορές.

Σε ακτίνα στην ίδια περιοχή, μονοκατοικία,  ο ιδιοκτήτης της οποίας διατηρεί επαφές και με ένα τηλέφωνο μπορεί να ζητήσει και να λάβει ανταπόκριση. 

Μετά από περιστατικά αυξημένης εγκληματικότητας,  είναι έντονη η ανησυχία και ο προβληματισμός των κατοίκων για την ακεραιότητά τους και την ασφάλεια της περιουσίας τους. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας με παρέμβαση του και αίτημά του, ζήτησε ενίσχυση της αστυνόμευσης στην ακτίνα του καταυλισμου και στην περιοχή σε μικρή απόσταση απο τη μονοκατοικία, καθημερινά διέρχονται περιπολικά. 

Αν εχεις κουμπάρο.. Υπουργό, ολες οι ομάδες περιπολίας, εκτελούν υπηρεσία..  στον τομέα της κατοικίας σου. Τι γίνεται για όλους τους άλλους που είναι στον τομέα αλλα σε απομακρυσμενη περιοχή; Για όλους όσους δεν έχουν κουμπάρο Υπουργό; Αστυνομία  για όλους  τους πολίτες  ή μονο για όσους έχουν την επαφή και την ….κουμπαριά;»

NantiaReport.gr Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, η καταγγελία έχει βάση και υφίσταται η “κουμπαριά” του Υπουργού. Καθώς τα περιστατικά παραβατικότητας απο τους Ρομά του καταυλισμού ειχαν αύξηση το τελευταίο διάστημα,  δόθηκε εντολή και ομάδες του τομέα μετακινήθηκε στην περιοχή έδρας της μονοκατοικίας, σε απόσταση.. αμεσης ανταπόκρισης σε κλήση έκτακτης ανάγκης. Αλλωστς κυβερνητικές αναφορές είχε διατυπωθεί προεκλογικά,  “αποκατασταση του αισθηματος ασφάλειας, για όλους“, για κάποιους είναι πιο .. Άμεσης Δράσης ανταπόκριση σε εκτέλεση εντολής. Γιατί όταν έχει κουμπάρο.. Υπουργό, μπορείς να κοιμάσαι με τέσσερα περιπολικά σε περιπολία [έξω από την πόρτα σου] κι ας απέχεις σε ακτίνα απόν καταυλισμο των Ρομά..