ΔΡΑΣΗ συνέλαβαν τους Πακιστανούς του TikTok οι οποίοι απειλούσαν να κόψουν κεφάλια

Με θράσος ανήλικοι λαθρομετανάστες από το Πακιστάν είχαν αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκλητικό βίντεο στο οποίο απειλούσαν  ότι θα κόψουν….κεφάλια

Το βιντεοληπτικό υλικό είχε αναρτηθεί (26/03) στο όπιο πέντε νεαροί λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, στην περιοχή της Ακρόπολης, είχαν καταγραφεί να ενεργούν άσεμνες χειρονομίες ενώ και απειλούσαν ότι θα κόψουν κεφάλια.

https://www.tiktok.com/@mianveer36/video/7234491071508598042?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7204826086114559494

Από τη δημοσιοποίηση του βιντεοληπτικού υλικού, με αναφορές χρηστών είχε ενημερωθεί η ΔΗΕ και μεταξύ άλλων Υπηρεσιών κοινής προσφοράς στον πολίτη, αναζητούσαν τους Πακιστανούς δράστες. αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών ξεκίνησαν τις επισταμένες αναζητήσεις. Τους ανήλικους tiktokερς, σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, εντόπισαν αστυνομικοί της ΔΡΑΣΗ σε περιπολία (01/06) στην οδό Άρεως στο Μοναστηράκι και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην ΥΚΑ της Ασφάλειας Αττικής και κατά την εξακρίβωση των στοιχείων τους διακριβώθηκε ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες κατά δήλωση τους ανήλικοι -17χρονοι-  πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι αιτούνται ασύλου. Με τη δικογραφία παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της διέγερσης εγκλημάτων και της απείθειας.