Μοσχάτο: Απαγχονισμό και ξυλοδαρμό του λογιστή διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη νεκροτομή

Συμβατά νεκροτομικά ευρήματα με τους ισχυρισμούς της 47χρονης, η οποία κατηγορείται στο έγκλημα του Μοσχάτου, διαπίστωσε κατά τη νεκροτομή στον 50χρονο λογιστή ο ιατροδικαστής

Χτυπήματα από βίαιο ξυλοδαρμό και τραύματα από παλιότερη συμπλοκή, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής κατά τη νεκροτομή στον 50χρονο λογιστή – ασφαλιστή Νίκο Κομπόγιωργα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα είναι συμβατά με ασφυκτικό θάνατο διά βρόγχου (ζώνη σε μονόζυγο).

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής εντόπισε κατάγματα στα πλευρά από χτυπήματα, τουλάχιστον τέσσερις εκχυμώσεις στο πρόσωπο και την μύτη από γροθιές και μελανιές στο αριστερό χέρι ως αμυντικό τραύμα. Ενώ ο 50χρονος έφερε και παλιότερα τραύματα από ξυλοδαρμό – συμβατά με το επεισόδιο τέσσερις ημέρες νωρίτερα στο γραφείο του στην Καλλιθέα από άτομα που είχαν χάσει τα χρήματά τους από επενδύσεις που πρότεινε ο 50χρονος ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Η 47χρονη το απόγευμα της Τετάρτης (18/01) μετήχθη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για να απολογηθεί στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε στην απολογία της, ότι πήγε στο σπίτι του 50χρονου, και ο ίδιος είχε ετοιμάσει βρόγχο για να προβεί σε απονενοημένο διάβημα . Η ίδια επιχείρησε να τον στραγγαλίσει με ένα κορδόνι στον μεταξύ τους καβγά και τον παρότρυνε να πραγματοποιήσει την απειλή του, και η ίδια κλώτσησε την καρέκλα στην οποία είχε ανέβει.