Κουκάκι: Προφυλακιστέος ο εν διαστάσει σύζυγος για τη δολοφονία της συζύγου του

Μετά από το πέρας της απολογίας του ο 55χρονος καθ ομολογίαν δράστης δολοφονίας α της εν διαστάσει συζύγου του στο Κουκάκι άκουσε απόφαση προσωρινής κράτησης και μεταγεται στις Φυλακές

Όπως στην προανακριτική απολογία του ο 55χρονος ενώπιον των Δικαστικών Αρχών ισχυρίστηκε ότι ένιωθε παθολογική ζήλια για την εν διαστάσει σύζυγο του καθώς εκείνη ήθελε να λήξει το γάμο τους και να φύγει για διακοπές .

Ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε επιχείρησε δύο φορές να προβεί σε απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με τους νομικούς του συμπαραστατες κατέρρευσε στο γραφείο της Ανακρίτριας με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία.

Σε βάρος του 55χρονου έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία φέρεται να είχε απειλήσει και στο παρελθόν την εν διαστάσει σύζυγο του.