Απόφαση απομάκρυνσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα» με αφορμή δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού ως «revenge porn»

Στην έναρξη των «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στην απόφαση απομάκρυνσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικου υλικού πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της

«Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι σήμερα, τα έχουμε χαμένα» ανέφερε στην εισαγωγή της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης, με αναφορά στο Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος από σήμερα (13/12) τέθηκε εκτός εκπομπής. Ο κεντρικός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο πώς έμαθαν οι συντελεστές της εκπομπής την υπόθεση που είχε δικαστική εξέλιξη και χρονολογικά ανάγεται στο 2018, χωρίς να έχουν σχετική ενημέρωση από τον μέχρι πρότινος συνεργάτη τους.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής από νωρίς βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό είχε διακίνηση στο διαδίκτυο με αναφορά στην εμπλοκή του Στάθη Παναγιωτόπουλου ως δράστη της διαμοιρασης του επίμαχου υλικού σε σελίδα πορνογραφικου περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του. Η υπόθεση που χρονολογειται στο 2018, παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε συμβιβασμός μεταξύ των αντιδίκων. Ωστόσο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ενημέρωσε τους συνεργάτες του για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης,  η απόφαση του επιτελείο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», αποφάσισε την απομάκρυνση του.