Χαλάνδρι: Πυροβόλησε μετά από επεισόδιο τον πατέρα της κόρης της, ενώ η 13χρονη επέστρεψε με το Σχολικό στο σπίτι τους

Προηγήθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του πρώην ζευγαριού, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα από την Αλβανία, πυροβόλησε και τραυμάτισε βαρύτατα τον άνδρα με τον οποίο διαπληκτίστηκαν εν οδώ ενώ έμπαινε με την κόρη τους στο σπίτι του, στο Χαλάνδρι

Το πρώην ζευγάρι, ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος και η 49χρονη Κλοντιανα Τσέλο από την Αλβανία, είχαν έντονο επεισόδιο στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας στο Χαλάνδρι (11/11-15.00) όταν συναντήθηκαν έξω από το σπίτι στο οποίο διαμένει με την Αγγλίδα σύζυγό του, και τη 13χρονη κόρη τους από εξωσυζυγική σχέση που είχαν αναπτύξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr από αναφορές σε αστυνομικές Αρχές, ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος, δέχθηκε πυρά στην κοιλιά και τη μασχάλη, από την Αλβανή πρώην σύντροφό του, Κλοντιανα Τσέλο η οποία τον περίμενε έξω από το σπίτι του. Μόλις ο γιατρός βγήκε για να παραλάβει τη 13χρονη κόρη τους από το Σχολικό τον πλησίασε, ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο και τον πυροβόλησε , δύο φορές με περίστροφο που έφερε στην κατοχή της. Ο 68χρονος οφθαλμίατρος παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο ανταποκρίθηκε στην διαδικασία ανάνηψής, και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Γεννηματά”, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση .

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος με την Αγγλίδα σύζυγό του, μεγάλωνε την 13χρονη κόρη του, η επιμέλεια της οποίας του είχε ανατεθεί με απόφαση τον Ιανουάριοτου 2016, της Εισαγγελέως Ανηλίκων Πρωτοδικείων Αθηνών. Όπως αναφέρουν περίοικοι, η Αλβανή Κλοντιανα Τσέλο δράστιδα της ένοπλης επίθεσης, παρενοχλούσε την οικογένεια του γιατρού, καθώς αν και ήταν η βιολογική μητέρα της 13χρονης, λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα της, το θύμα είχε περιορίσει τις επαφές της με την ανήλικη κόρη τους.

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης που είχαν κληθεί στο σημείο, προχώρησαν άμεσα σε ακινητοποίηση και δέσμευση της δράστιδας, η οποία φέρεται να ανέφερε κατά τη σύλληψή της προς τους Αστυνομικούς ότι είναι η βιολογική μητέρα της 13χρονης, την οποία είχε αναλάβει η οικογένεια του άνδρας που δέχθηκε τα πυρά με τη σύζυγό του, με τους οποίους είχε περιέλθει σε διένεξη.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Χαλανδρίου .