Δήλωση εν ζωή παρουσίας από τον Τάσο Ξιάρχο με ανάρτηση μηνύματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο απέσυρε

Μια ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι δήλωση ότι βρίσκεται εν ζωή , ωστόσο ακόμα δεν έχει εντοπισθεί μετά τη δήλωση πρόθεσης σε άτομα του κύκλου του να ενεργήσει αυτοχειρία

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», έγραψε ο 29χρονος Τάσος Ξιαρχο σε ανάρτηση, την οποία ωστόσο απέσυρε σχεδόν αμέσως.

«Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα».

«Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές».

«Για το τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν, και από αυτούς που έβαλαν το ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς το, να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο, αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου».

Τελευταία φράση στην οθόνη της εφαρμογής, ο 29χρονος Τάσος Ξιαρχο, γράφει «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», ανάρτηση που πυροδότησε νέες αντιδράεις και επικριτικά σχόλια.

Απο τις Αρχές, ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου του 29χρονου, με το τελευταίο στίγμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στις 17:20 απο τις Αχαρνές. Ωστόσο το κινητό του παραμένει σε λειτουργία, μέσω του οποίου επιχειρούν να τον εντοπίσουν οι Αστυνομικοί. Νωρίτερα, λίγο πριν τις 19:00, ο 29χρονος απέστειλε μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο, σε δύο στενές του φίλες, στα οποία φέρεται να γράφει, «Είμαι εν ζωή, πήρα χάπια, λιποθύμησα και κάποια στιγμή συνήλθα», ωστόσο στις ερωτήσεις για το πού βρίσκεται, αποφεύγει να απαντήσει.

Ο πατέρας του Ηλίας Ξιαρχογιαννόπουλος, έχει μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, καθώς και οι δύο φίλες του, για να δώσουν κατάθεση.

Παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού αναμένεται να εισέλθουν εντός της οικίας τού 29χρονου Αστυνομικοί, προκειμένου να ερευνήσουν το χώρο στο ενδεχόμενο να βρίσκεται στο εσωτερικό της. Το BMW όχημα του 29χρονου, έχει εντοπισθεί από τους Αστυνομικούς σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας τού, πολύ κοντά στην οικία του πατέρα του.

Ο Τάσος Ξιάρχο προχώρησε στη δήλωση πρόθεσης αυτοχειρίας σε φιλικά του πρόσωπα το μεσημέρι (01/11) λόγων των έντονων επικρίσεων που δέχτηκε για ανάρτηση στο λογαριασμό του το προηγούμενο βράδυ, προσβάλλοντας με ειρωνικά σχόλια μια νεαρή κοπέλα για τις ενδυματολογικές της επιλογές και τα τα κιλά της.