Στυλίδα: Σε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ηθοποιός και αυτοδιοικητικός

Η καταγγελία των κατοίκων στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων προκάλεσε Εισαγγελική και διατάχθηκε προκαταρκτική για διερεύνηση στην καταγγελία όπου προέκυψαν οι επικοινωνίες με τον  ηθοποιό

Τα τελευταία δύο χρόνια η διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Στυλίδας, είχε προκαλέσει εντάσεις και έντονες αντιπαραθέσεις με τους κατοίκους να είναι ενοχλημένοι και να επιζητούν λύση στο πρόβλημα. Με επιστολή προς τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων οι κάτοικοι της περιοχής,  παρέθεταν τα περιστατικά και στοιχεία. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα και ζητήθηκε διενέργεια προκαταρκτικής.

Από συνακροάσεις και παρακολούθηση προέκυψε η εμπλοκή του “Μπάμπα” , όπως ήταν το προσωνύμιο του. Για το ίδιο πρόσωπο ταυτοποιήθηκε  στα στοιχεία 47χρονου ο οποίος υπηρετεί ως Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, σύνδεσμος του Λιμενικού με την FRONTEX στη Λέσβο.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (30/09) σε σπίτια και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων στον Πειραιά και στις περιοχές της Στυλίδας και της Αγίας Μαρίνας στη Φθιώτιδα, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν, 257,9 γραμμάρια κάνναβης. 10 δενδρύλλια κάνναβης. 4,55 γραμμάρια κοκαΐνης. 325 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Πιστόλι με γεμιστήρα. Μεταλλική σιδερογροθιά. 57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου. Κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim καθώς επίσης ποσό #€4.800

Από τις επικοινωνίες που είχε αναπτύξει προέκυψε η επαφή με τον ηθοποιό με δραστηριότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και με συνθηματικά είχαν δοσοληψίες για αγοραπωλησία ναρκωτικών, όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr.

Σε βάρος του Λιμενικού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται οι ταυτοποιημένες επαφές του με πέντε πολίτες εκ των οποίων ο ηθοποιός, ωστόσο καθώς δεν συντρέχουν διαδικασίες αυτοφώρου,  δεν έχουν συλληφθεί ωστόσο θα κληθούν να καταθέσουν.