Επίσκεψη στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για τον μαθητή Γυμνασίου ο οποίο προσέφερε για αγορά ασυρμάτου τα χρήματα από τα κάλαντα

Επίσκεψη στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και συνάντηση με τον Αρχηγό του Σώματος και το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, για τη χειρονομία του να προσφέρει τα χρήματα από τα κάλαντα στην αγορά ασυρμάτου στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του

Μία επίσκεψη για δωρεά δέχθηκε το πρωί (16/07) ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στο γραφείο του, από  το 14άχρονο Φάνη, μαθητή Γυμνασίου ο οποίος διαμένει σε επαρχιακή πόλη, και εξέπληξε ευχάριστα τους αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος στην περιφέρεια, προσφέροντας τα χρήματα του κουμπαρά του από τα κάλαντα για την αγορά ασυρμάτου.
Ο Ααρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. υποδέχθηκε τον νεαρό μαθητή και τον πατέρα του, συζήτησε αρκετή ώρα μαζί τους και παρέλαβε από τον 14χρονο Φάνη εργασία που έχει επιμεληθεί με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία», υποσχόμενος ότι θα τη μελετήσει και θα την προωθήσει στις αρμόδιες επιτελικές υπηρεσίες του Σώματος.
Στη συνέχεια, μαζί με τη φυσική ηγεσία του Σώματος, ο 14άχρονος επισκέφθηκε τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για τη χειρονομία του και τον ευχαρίστησε για την αγάπη του προς την Ελληνική Αστυνομία.
Ο Αρχηγός του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ ξενάγησε το Φάνη και τον πατέρα του σε υπηρεσίες του Αρχηγείου, στο επιχειρησιακό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, στον Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σύντομη «περιπολία» με όχημα της Άμεσης Δράσης. Σε ανάμνηση της επίσκεψής τους, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ , προσέφερε δώρα εθιμοτυπίας και ευχήθηκε ολόψυχα στον 14άχρονο μαθητή να εκπληρώσει το όνειρο του να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει.