“Περιμένουμε ακόμα την επιχείρηση για να αδειάσει η Ειδομένη. Έχουν οργανωθεί και είναι έτοιμοι για όλα”|ΑΠΟΨΗ*

..”Εμπόλεμη κατάσταση στην Ειδομένη κύριοι. Δεχομασταν οργανωμένη επίθεση επί 3 ώρες από τρία διαφορετικά σημεία από τους ξένους επενδυτές. Αφού επένδυσαν στην δύσμοιρη Ελλαδα τα χρήματα τους, είπαν να αρχίσουν και τον πετροπόλεμο εναντίον μας, πέτρες διαθέσιμες βέβαια αφού έχουν κάνει κατάληψη εδώ και μήνες στις αποκλεισμένες, από αυτούς, ράγες του τρένου”..

image

Τα λέγαμε τόσο καιρό δεν μας άκουγαν. Ξερω για κάποιους κατήντησα γραφικός τόσο καιρό αλλα για τους συναδέλφους που ζουν αυτή την κατάσταση άπλα ήμουν διορατικός.
Εμπόλεμη κατάσταση σήμερα στην Ειδομένη κύριοι. Δεχομασταν οργανωμένη επίθεση επί 3 ώρες από τρία διαφορετικά σημεία από τους ξένους επενδυτές. Αφού επένδυσαν στην δύσμοιρη Ελλαδα τα χρήματα τους, είπαν να αρχίσουν και τον πετροπόλεμο εναντίον μας, πέτρες διαθέσιμες βέβαια αφού έχουν κάνει κατάληψη εδώ και μήνες στις αποκλεισμένες, από αυτούς, ράγες του τρένου.

image

Περιμένουμε ακόμα με αγωνία (γελάμε) την επιχείρηση για να αδειάσει η Ειδομένη. Πρεπει όλοι να γνωρίζουν πλέον ότι τα συγκεκριμένα άτομα έχουν οργανωθεί και είναι έτοιμοι για όλα.

Υ. Γ.Συγχαρητήρια σε όλες τις διμοιρίες που βρίσκονταν στο σημείο και έδωσαν τη δική τους μάχη, πραγματικά κάτι τέτοιες στιγμές είναι που εκτιμάς το συνάδελφο σου ακόμα παραπάνω καθως αντιλαμβάνεσαι οτι η ζωη σου εξαρτάται απο αυτόν.
Υ. Γ. 2. Δυστυχώς από όλη αυτήν τη κατάσταση κάποιοι δεν θα γυρίσουμε σπίτι μας και αβλαβείς. Κουραγιο στους τραυματίες και θα είμαστε δίπλα τους.

image

ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗΣ Νικόλαος
αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
μέλος ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ