“Ό,τι δε λύνεται.. Κόβεται!”|ΑΠΟΨΗ*

..”σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, μια “αριστερή” Κυβέρνηση εξαπολύει επίθεση στα δικαιώματα σκληρά και υπό επικίνδυνες συνθήκες εργαζομένων πολιτών..
Η σημερινή Κυβέρνηση ως Αξιωματική Αντιπολιτευση, δήλωνε συμπαραστάτης και συνδιεκδικητής των δίκαιων αιτημάτων μας..
Ως Κυβέρνηση καθημερινά επιδεικνύει αναντιστοιχια του τότε λόγου της, με τα σημερινά έργα της”..

image

“Σκληρή και αδυσώπητη επίθεση δέχονται σε πολλά επίπεδα οι ένστολοι (εν ενεργεία και εν αποστρατεία ) από την Κυβέρνηση ….
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, μια “αριστερή” Κυβέρνηση εξαπολύει φουλ επίθεση στα δικαιώματα σκληρά και υπό επικίνδυνες συνθήκες εργαζομένων πολιτών…
Δικαιώματα που κατακτήθηκαν μέσα από αγώνες με ένταση και διάρκεια που έχει δώσει το Συνδικαλιστικό μας κίνημα στο παρελθόν….
Δικαιώματα που προστατεύονται από το Σύνταγμα και καταπατηθήκαν από προηγούμενες Κυβερνήσεις και το Συνδικάτο μας πέρα από τους αγώνες του στους δρόμους κατάφερε να τα θέσει υπό θεσμική προστασία πετυχαινοντας δικαιωτικες Δικαστικές αποφάσεις του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας ! ! ! !
Η σημερινή Κυβέρνηση ως Αξιωματική Αντιπολιτευση (τότε, στα χρόνια του σκληρού αγώνα ) δήλωνε συμπαραστάτης και συνδιεκδικητής των δίκαιων αιτημάτων μας…
Ως Κυβέρνηση καθημερινά επιδεικνύει αναντιστοιχια του τότε λόγου της με τα σημερινά έργα της…..
Το Συνδικαλιστικό μας κίνημα έχει δώσει στο παρελθόν σκληρούς αγώνες κινούμενο στην κόψη του ξυραφιού, έχοντας έρθει αντιμέτωπο με όποιον κι αν επιχείρησε χυδαιότητες σε βάρος του κλάδου μας.
Με τέτοιου μεγέθους και είδους αγώνες, οφείλει να αντιδράσει ΆΜΕΣΑ και στις χυδαιότητες που επιχειρούνται τους τελευταίους μήνες σε βάρος των συναδέλφων που εκπροσωπούμε.
Στις επιθέσεις που γίνονται με φωτιά και μαχαίρι… η αγωνιστική απάντηση πρέπει να δοθεί με φωτιά και μαχαίρι!! ! ! ! !
Ό,ΤΙ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ … ΚΟΒΕΤΑΙ! ! ! ! ! ! ! !
Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσει η Ομοσπονδία μας.
Μεσοβεζικες λύσεις δεν υπάρχουν, ούτε έχουν αποτέλεσμα”.


*Σταυρούλα Τζατζανά, Πρ.Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης