“Ψευδώς αναφέρεται ότι συμπληρώνουν το μισθό τους με €2000 οι Αστυνομικοί”..|ΑΠΟΨΗ*

Σχόλιο αστυνομικού που αναφέρεται σε δημοσίευμα του τυπου αναφορικά με την ημερήσια αποζημίωση των αποσπασμένων στα νησιά Αστυνομικών

image

Να πείτε στον κύριο που έγραψε το άρθρο, “Με πριμ η ΕΛΑΣ μετακομίζει στα νησιά για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών”, να ενημερωθεί καλύτερα!
Και όχι να αερολογει. Αρχικά λέει για ποσό 70 ευρώ. Κάτι που δεν ισχύει καθώς καλύπτεται 35.22 ευρώ για τη διαμονή και 29.40 για ημερήσια εκτός έδρας αποζημίωση.

Αρα όπως κάθε υγιής νους μπορεί να αντιληφθεί εάν απλά μπει στο booking.gr το ποσό των 35 ευρώ για τη διαμονή ημερησίως δεν παει στην τσέπη του αστυνομικού… επίσης από την εκτός έδρας αποζημίωση φορολογείται με 25% περίπου αρχικά ποσό το όποιο κρατείται άμεσα.
Αρα ψευδώς αναφέρεται ότι συμπληρώνουν το μισθό τους με 2000 ευρώ παραπάνω αν σκεφτείτε ότι 35€ χ 30 ημέρες μας κάνει 1050€ τα οποία πληρώνει στη διαμονή. Και 29€ είναι 1.5 ήμερα εκτός έδρας και 7.44€ ευρώ μισή μέρα αρα έχουμε 15 διήμερες αποζημιώσεις δλδ 36 € χ 15 διήμερες αποζημιώσεις εκτός έδρας δλδ 540€- 25% για κάλυψη τροφής κτλ το μήνα.
Αρα κύριοι να προσέχετε τι γράφεται. όσο για τις υπηρεσιακές ανάγκες στην Αθήνα η αλήθεια είναι ότι όλοι βαρέθηκαν να φυλάνε μια από αυτές τις σκοπιές που έχουν φυτρώσει παντού…και ίσως ήθελαν να κάνουν κάτι πιο ουσιαστικό ως αστυνομικό έργο..


*politikanet.gr