Φρεαττύδα Πειραιά: Αναγνωρίστηκε η σορός- Νεκρή η 43άχρονη αγνούμενη Ελένη Παραγκούλια.

Αναγνωρίστηκε η σορός γυναικάς, η οποια εκκβραστηκε στη Φρεαττύδα Πειραιά. Πρόκειται για την 43άχρονη αγνούμενη από το Καματερό, Ελένη Παραγκουλια, η οποία είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΑΜΜΑΤΕΡΟΑναγνωρίστηκε ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία της 43άχρονης Ελένης Παραγκούλια, η σορός που εκκβραστηκε (24/10) στην περιοχή στη Φρεαττύδας στον Πειραιά.
Υπάλληλος της καθαριότητας εντόπισε τη σορό, στην πλαζ “Παρασκευά” καλυμμένη με φερτα υλικά και φύκια καθώς όπως εκτιμάται παρασύρθηκε από το ρέμμα, στο Κηφισό ποταμό και με τα νερά που είχαν δημιουργήσει χείμαρρο εκβράστηκε στη Φρεαττύδα, σε απόσταση περίπου 30χλμ απο το Καματερό, μέχρι το σημείο στο οποιο εντοπίσθηκε.

Αμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία ενω στο σημείο κλήθηκε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, για να επιχειρήσει στην ανασυρση της σορου. Στο Τζανειο Νοσοκομείο, μετέβη ο σύζυγός της αγνούμενης, Αντώνης Παρασκευόπουλος, ο οποιος αναγνώρισε τη σύζυγό του. Ωστόσο αναμένεται η διενέργεια ταυτοποίησης με εξέταση DNA για την επιστημονική επιβεβαίωση της ταυτοποιησης της σορού.

Ο σύζυγος της 43άχρονης Ελένης Παραγκούλια (23/10) είχε απευθύνει δημόσια έκκληση για βοήθεια στην ανεύρεσή της γυναίκας του, η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, σε ρέμα στην περιοχή του Καματερού το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10) όταν το όχημα της ακινητοποιήθηκεαπό τα ορμητικά νερά, και η ίδια παρασύρθηκε.

Ο σύζυγός της Ελένης Παραγκουλια, ο οποίος αναζητούσε την 43άχρονη εντόπισε αναποδογυρισμένο το όχημά της και ενημέρωσε τις Αρχές όταν οι κλήσεις του παρέμειναν αναπάντητες και οι έρευνες στην ανεύρεσή της απο τον ίδιο απέβησαν άκαρπες. Στις έρευνες συμμετείχε η Πυροσβεστική και συνεργειά της ΕΜΑΚ.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport