“Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για την κατάσταση στην Ειδομένη. “-ΑΠΟΨΗ

Τα επεισόδια στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα της Ειδομένης, προκάλεσαν αντιδράσεις, για την επιχειρησιακή αντιμετώπιση των αιτούντων άσυλο από τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές.

“..κάποιος όμως τους οδήγησε στην Ειδομένη .. Προασπίζουν τα συνορά τους.. Εμείς, αφού δημιουργήσαμε αυτή την κατάσταση, αφού προκαλέσαμε τεράστιο ζήτημα στην Ευρώπη και στους γειτονές μας, απλα… δραπετευουμε” σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ. (*)

wpid-fb_img_1440177788232.jpg“Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για την κατάσταση στην Ειδομένη.
Αυτα είναι τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής που εφάρμοσε. Σήμερα είναι πραγματικά τρομερό το δράμα αυτών των ανθρώπων και των μικρών παιδιών που αντικρύζουμε καθημερινά. Κάποιος όμως τους προσκάλεσε, κάποιος όμως τους οδήγησε στην Ειδομένη και τα προσχήματα περί ” οι μεταναστες εξαφανίζονται” δεν μπορουν να ξεγελάσουν τα άλλα κράτη. Αυτά κάνουν το αυτονόητο. Προασπίζουν τα συνορά τους. Βάζουν κόκκινες γραμμές στο μεταναστευτικό και το προσφυγικό. Εμείς σήμερα, αφού δημιουργήσαμε αυτή την κατάσταση, αφού προκαλέσαμε τεράστιο ζήτημα στην Ευρώπη και στους γειτονές μας, απλα… δραπετευουμε !
Καμία οργάνωση, καμία διαχείριση, κανένας σχεδιασμός.

«Η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί» απαντά η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αποποιούμενη τις ευθύνες για ακόμα μια φορά” καταλήγει στην άποψη που εκφράζει ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ.

*κέιμενο του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτη Χαρέλα (Facebook- ΠΟΣΥΦΥ)