Τους είδε "συγκεντρωμένους" στη ΓΑΔΑ και πήγε "αλληλέγγυος", στους.. Δημοτικους Αστυνομικους.

Είδε κόσμο συγκεντρωμένους έξω από τη ΓΑΔΑ, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και πήγε σε “αλληλεγγύη”, αλλά ήταν Δημοτικοί Αστυνομικοί, οι οποίοι περιμεναν την τοποθέτησή τους και αποχώρησε.

Τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, και οι υποψήφιοι έχουν “βγει στο πεζοδρομιο”.

Από το πρωί στο κτήριο της ΓΑΔΑ υποψήφιοι Βουλευτές έχουν περάσει για να “στηρίξουν” τους ενστόλους και να τους.. “σταυρώσουν”. Ωστόσο η παρουσία του Υποψηφίου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά στο Φρουραρχείο του Αστυνομικού Μεγάρου, συζητήθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλη και όχι εξαιτίας των προγραμματικών δηλώσεων του κομματικού σχηματισμού.

Ο υπεύθυνος για τον τομέα Δημόσιας Τάξης διερχόμενος από το Αστυνομικό Μέγαρο, είδε συγκεντρωμένους- νεαρα άτομα- στην είσοδο του κτηρίου, και έσπευσε σε “αλληλεγγύη” και ζητησε να ενημερωθεί.

Οι “συγκεντρωμένοι” -τελικάλικα- οπως ενημερώθηκε από το Φρούραρχο, ξταν Δημοτικοί Αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν κληθεί να λάβουν Φ.Π. για την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους.

Όταν διαπίστωσε ότι οι παρευρισκόμενοι ήταν εκ του σώματος.. αποχώρησε.

Στο Μέγαρο της ΕΛΑΣ εκείνην την ώρα, ήταν υποψήφια αλλου κομματικού συνδιασμού η οποία περιόδευσε στους ορόφους του κτηρίου και έδινε χειραψία με τους ενστόλους όλων των βαθμίδων..

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport