Τα Εγκληματολογικά “δείχνουν” ύποπτο για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Υποπτο ως δράστη της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, καταδεικνύουν ευρήματα στο χώρο εγκλήματος ύστερα από ταυτοποίηση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας.

image

Προανακριτικά ευρήματα στη σκηνή εγκλήματος, στο υπόγειο γκαραζ του Αμαρουσίου, τα οποία εξετάσθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια δείχνει να βγάζουν απο το αδιέξοδο στο οποιο είχαν περιέλθει οι Αρχες, στην εξέλιξη των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 69άχρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.
Τα ευρήματα, ταυτοποιούνται στα στοιχεία ατόμου με το οποίο η 69άχρονη  διατηρούσε στο προσφατο παρελθόν προσωπικές επαφές, και στην πορεία ανέπτυξε προσωπικές διαφωνίες και προστριβές με εντάσεις και συγκρούσεις. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, στο χώρο του εγκλήματος εντυπωμα το οποίο εντοπίσθηκε  κατά τη σάρωση του χώρου, ενδείκνυει την παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου στο χώρο με την εξέλιξη να τον θέτει  στον κύκλο βασικών υπόπτων.
Τα νέα στοιχεία των Εγκληματολογικων Εργαστηρίων έχουν διαβιβαστεί στο Τμήματο Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής με τις έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου να είναι σε εξέλιξη καθώς αναμένεται η ταυτοποίηση και με άλλα πειστήρια από το χώρο εγκλήματος και τις ιστολογικές απο τη σορό.