ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ: "..και καλά 40", ευχήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ

Με τούρτα  “έκπληξη” για τα γενέθλια 40χρόνων του ΠΑΣΟΚ, περίπου 100 Σχολικοί Φύλακες από την Αθήνα, τη Λάρισα, την Κρήτη και τη ΘΣΝ, παραφράζοντας τους στίχους του γενέθλιου τραγουδιού, επικαιροποιημένους στην  περίπτωση τους, έσβησαν το κερί της τούρτας έξω από την κεντρική είσοδο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ(03/09), με την ευχή “και καλά 40”, εξέφρασαν την επιθυμία να επανέλθουν και πάλι στις θέσεις τους.

Με άιτημα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, προαγματοποίησαν συνάντηση με τον κ. Καρύδης, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί ραντεβού με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, λόγω της προγραμματισμένης για το απόγευμα (03/09- 18.00) εκδήλωσης για τα 40χρόνια του ΠΑΣΟΚ, στο Ζάπειο. ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ 03 09 2014

Συμφωνα με τους Σχολικούς Φύλακες, διεκδικούν τη συνάντηση και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς θεωρούν πως είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να τους δικαιώσει, σύμφωνα με όσα είχε δεσμευτεί σε προηγούμενη συνάντησή τους.

Οι Σχολικοί Φύλακες, προγραμμάτισαν παράληλα ραντεβου για το μεσημέρι (03/09- 13.00) με τον Υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο. Ωστόσο η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.

Συνάντηση πραγματοποιήσαν στη συνέχεια με τον Αργύρη Ντινόπουλο, προκειμένου να παραθέσουν το ζήτημα των ενσήμων της περιόδου 2001- 2006, κατά την οποία εργάστηκαν την 5ετία, χωρίς ασφαλιση, με αμοιβή της τάξεως των 50ευρώ. Μετά το πέρας της συνάντησης, οι Σχολικοί Φύλακες, προσδιοόρισαν “άκαρπη” τη συνάντηση, με τον αρμόδιο Υπουργό.  Για να μπορέσουν να αποκτήσουν αυτά τα ένσημα βάση του πολυνομοσχεδίου, μπορούν να τα εξαγοράσουν έναντι 12.000 ευρώ, για το οποίο είχε εκφραστεί θετικά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και προέδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οι Σχολικοί φύλακες διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, ενώ βασικό τους αίτημα, είναι να επαναπροσληφθούν στον τομέα ευθύνη τους- απολυμένοι σήμερα από τις δουλείες τους- αν και είχαν εισαχθεί με ΑΣΕΠ.

 

πηγή (Φωτό), Μ.Συνοδινός