Συνελήφθη η Βουλγάρα συνεργός της δολοφονίας του καπετάνιου που εντοπίσθηκε σε καταψύκτη

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Ανακριτή, Βουλγαρα η οποία κατηγορείται για συνεργεία στη δολοφονία του καπετάνιου, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί σε οικιακό καταψύκτη, τον περασμένο Ιανουάριο.

image

Συνοδεία Αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκε στον υπηρεσιακό Ανακριτή (04/06-13.30) 26άχρονη Βουλγάρα η οποία κατηγορείται για συνεργεία στη δολοφονία του καπετάνιου Βασίλη Κοκκινη, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί σε καταψύκτη στο διαμέρισμα του στην Καλλιθέα. (12/01).
image

Σύμφωνα με ασφαλείς Αστυνομικές πήγες, η 26άχρονη Βουλγάρα η οποία συνελήφθη (03/06) διατηρούσε φιλικές επαφές με την 45άχρονη Βουλγάρα Ρομά Ανέλια Αλεξάντροβα, καταζητούμενη, σύζυγο του 63άχρονου καπετάνιου, Βασίλη Κόκκινη, και μητερα του 12άχρονου γιου τους, καθως φέρεται να γνωρίζε τις τεταμενες σχέσεις που είχε το ζευγάρι, μετά το διαζύγιο τους, το 2006 καθώς και την πρόθεση της 45άχρονης, να βρει άνθρωπο, που θα “έβγαζε από τη μέση” τον 63άχρονο ναυτικό.

imageΣυμφωνα με τις ιδιες Αστυνομικες πηγές, οπως αναφερουν στο  nantiareport, απο το κατηγορητήριο αποδίδεται στη συλληφθείσα, συνεργεία στη δολοφονία του καπετανιου. Φερεται να εφερε σε επαφή τους δράστες της βίαιες επίθεσης σε βάρος του 63άχρονου, Βασίλη Κόκκινη, με την τεως σύζυγό του, Βουλγάρα Ρομά, Ανέλια Αλεξάντροβα, και από κοινού οργάνωσαν την δολοφονία του.
Στη συνέχεια ο δολοφόνος εναπόθεσε στον καταψύκτη τη σορό του δολοφονημένου καπετάνιου.

image

Η καταζητούμενη, Βουλγάρα Ρομά Ανέλια Αλεξάντροβα, κι ενω αναζητείται, εντοπίζεται να πραγματοποιεί αγορές real estate στη Βάρνα της Βουλγαρίας, να αγοράζει ακίνητα με χρήματα, που φέρεται να είχε αποσπάσει από τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον πρώην σύζυγό της.
Μυστήριο ωστόσο παραμένει ακόμα και για την ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού τα ακριβη αιτια θανατου του 63άχρονου καπετάνιου καθως στο προσώπό του κατα την εναποθεση της σορου του στον οικιακο ψυγειοκαταψύκτη, ειχε τοποθετηθει πετσέτα καθιστοντας εξαιρετικά δύσκολη τη διαδικασία αναγνώρισης της σορού, παρά τη διαδικασία της «φυσικής αποψυξης» προκειμένου να μη αλλοιωθούν προανακριτικά στοιχεία.
image

Συμδωνα με την έρευνα του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της ως δράστες της ανθρωποκτονίας προσδιορίζονται η 49άχρονη Βουλγάρα Ρομά τέως σύζυγος του καπετάνιου, ο 29άχρονος Ρουμάνος σε βαρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα καθώς και η 26άχρονη Βούλγαρα η οποία και συνελήφθη.
Επίσης κατηγορούμενος, στην ίδια υπόθεση παραπέμπεται 32άχρονος Βούλγαρος έγκλειστος στις Φυλακές Νικήτας Σερρών. Σε βάρος του Ρουμάνου, καθώς και της τέως συζύγου του 63άχρονου καπετάνιου, αναμενεται να εκδοθούν εντάλματα για φυσικη αυτουργια και ηθική αυτουργία- αντίστοιχα-, οι οποίοι φέρονται να έχουν διαφεύγει στο εξωτερικό και για αυτό το λόγο έχει ενεργοποιηθεί η διεθνής συνεργασία με τους Αστυνομικούς στη γειτονική χώρα.