Στο έλεος κουκουλοφόρων.. η “οπτική” των επεισοδίων απ’ την “άλλη” πλευρά- (VIDEO)

Τα γεγονότα έχουν πάντα δεύτερη ανάγνωση, και “άλλη πλευρά” είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Τα όσα σημειώθηκαν στα Εξάρχεια από μια ομάδα 20 ατόμων με καταστροφές, βανδαλισμούς, φωτιές και επιθέσεις κατά Αστυνομικών, με τις Αστυνομικές δυνάμεις σε “αυτοσυγκράτηση” και “παθητική στάση” στις επιθέσεις με μολωτοφ, αποτυπώνονται σε βίντεο από τους βανδαλους ταραξίες, το οποίο αναρτηθηκε στο διαδίκτυο.

Στις επιθέσεις με μολωτοφ και πέτρες κατά των διμοιριών, στους εμπρησμούς σε σταθμευμένα οχήματα, και τις καταστροφές η εντολή που διαβιβάστηκε στις επιχειρησιακές ομάδες της Αστυνομίας (26/02), “παθητική στάση” στα άτομα του “χώρου” και “αρνητικώς, στη χρήση” (χημικών) .
image

Στο βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, σε υψηλή ανάλυση, έχει βιντεοσκοπηθεί από άτομα μεταξύ των βανδάλων ταραξιών, και αποτυπώνει τα επεισόδια (26/02) στα Εξάρχεια, από την .. οπτική των ατόμων που τα προκάλεσαν.

image

Οι ετολές για “αυτοσυγκράτηση” στις Αστυνομικές Δυνάμεις, προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκειά των επικεφαλής των επιχειρησιακών ομάδων, με τις “νέες πρακτικές” και τις εντολές για “παθητική στάση” να αποδίδονται στην .. πολιτική ηγεσία, ενώ το κέντρο της πόλης και η περιοχή περιμετρικά του Πολυτεχνείου είχε “παραδοθεί” στην “επαναστατική γυμναστική” των 20 κουκουλοφόρων.
image

Με ορμητήριό τους το Πολυτεχνείο, η “ομάδα των 20”, πυρπόλησαν κάδους και έστησαν οδοφράγματα περιμετρικά του ιδρύματος επί της Στουρνάρη ενω προκάλεσαν εμπρησμούς σε άλλα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Τα ατομα, με καλυμμένα πρόσωπα με κουκούλες, βανδάλισαν καταστήματα, έκαψαν στάση λεωφορείου, κατέστρεψαν τζαμαρίες και έσπασαν τη βιτρίνα γραφείου ασφαλιστικής εταιρείας καθώς κι ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, ενω προκάλεσαν εμπρησμούς σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα τρία από τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Κατά τη διάρκεια πορείας από τα Προπύλαια χωρις εμφανή αιτίαση διαμαρτυρίας, προσδιορίζοντάς τη συγκέντρωση και πορεία τους.. “αντικρατική”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport