ΣΠΑΤΑ: "Ντίλαραν" ναρκωτικά, με "καβάτζες" σε αυτοκίνητα.

Σε συνεργειο στα Σπάτα, είχαν οργανώσει το εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικων, ενώ για “καβάτζες” είχαν τροποποιήσει την καμπίνα αυτοκινήτου. Θεωρείται ο μεγαλύτερος διακινητής ηρωίνης στη χώρα, και ο Αλβανός συνεργός του, συενλήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως “καβάτζα” -όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ- είχαν κατασκευάσει ειδικό χώρο για να κρύβουν τα ναρκωτικά στη θέση του αερόσακου τον οποίο είχαν αφαιρέσει, κάτω από το καπάκι το οποίο άνοιγε πατώντας ταυτόχρονα το κουμπί για το παράθυρο και τη μετατόπιση του καθρέπτη.

Ο 34χρονος Αλβανός συνελήφθη μέσα σε συνεργείο το οποίο χρησιμοποιούσαν ως εργαστήριο και χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών, ενώ ο 41χρονος μεγαλέμπορος διακίνησης ηρωίνης, συνελήφθη ενώ οδηγούσε με κατεύθυνση την αποθήκη στα Σπάτα.

Συνολικά στο συνεργείο, κατασχέθηκε ποσότητα μεγαλύτερη από 18 κιλά ηρωίνης, σκόνη (η χημική σύνθεση της οποίας θα προσδιοριστεί στο Χημείο του κράτους) βάρους πάνω από 11 κιλά, 2ζυγαριές ακριβείας, ένα kalashnikov, 2πιστόλια, 2χειροβομβίδες, 26.130€, και 12 κινητά τηλέφωνα.

Ο εξοπλισμός τυποποίησης και επανασυσκευασίας των νακρωτικών όπως εντοπίσθηκαν στο παράνομο συσκευαστήριο κατασχέθηκαν.

Οι συληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, με την ποινική δικογραφία η οποία σχηματίσθηκε σε βάρος τους.