Σεργούλα, Φωκίδας: Οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, κόσμο σε πανηγύρι (VIDEO)

Τροχαίο ατύχημα με δύο γυναίκες τραυματίες στο Νοσοκομείο, προκάλεσε οδηγος οχήματος, όταν πέρασε ανάμεσα και πάνω από τα τραπέζια, σε υπαίθριο πανηγύρι.

image

Στο τοπικό πανηγύρι της Σεργούλας στην Φωκίδα, ενω ο κόσμος διασκέδαζε, θαμώνας ο οποιος νωρίτερα έπινε και παρακολοθούσε την εκδηλωση, παρεξηγήθηκε για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί και αποχώρησε. Ενω απομάκρυναν με φωνές είχε εξαπολύσει απειλές, τις οποίες κανεις απο τους παραβρισκόμενους δεν εξελαβε ως σοβαρές. Ο ίδιος ωστόσο, επιβιβάστηκε στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητό του, και πριν προλάβουν οι πιο ψυχραιμοι να αντιδράσουν, πάτησε γκάζι και πέρασε ανάμεσα από τα τραπέζια και έπεσε πάνω στον κόσμο που διασκέδαζε. Δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με την μία να είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Μετά το αρχικό σοκ, οι παρευρισκόμενοι επιτέθηκαν με πέτρες στο αυτοκίνητο, και τον οδηγό να αποχωρεί προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η Αστυνομία ενημερωθηκε και μετεβη στο σημείο μετά απο 45 λεπτά, καθως το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα απέχει αρκετά χιλιόμετρα. Για το συμβαν δεν έχουν προβεί οι τοπικές Αρχές, σε συλλήψεις.


*skaipatras.gr