Ρέθυμνο, Κρήτης: Εντοπίσθηκε η 16άχρονη Clarisa, την οποία αναζητούσαν στις Κουρούτες

Εντοπίσθηκε στην περιοχή του Αμαρίου, η 16άχρονη Ελληνικής καταγωγης Clarisa, η οποία είχε εξαφανιστεί, ενω έκανε βόλτα με την αδελφη και δυο φίλες τους, στη γενέτειρα της μητέρας τους.

image

Η ανήλικη, φέρεται να υποστήριξε οτι “απομακρύνθηκε από το σημείο που έπαιζε με την αδελφή και τις φίλες τους το απόγευμα της Κυριακής (17/07), και έχασε τον προσανατολισμό της, ενω καλούσε σε βοήθεια χωρις ανταπόκριση. Το βράδυ κοιμήθηκε κάτω από ένα δέντρο και το πρωί η φωνή της είχε κλείσει και δεν μπορούσε να απαντήσει σε εκείνους που την αναζητούσαν”. Ωστόσο οι ισχυρισμοί της θα αξιολογηθούν απο παιδοψυχολογο, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς, ωστε να διακριβωθεί εάν πρόκειται για τα πραγματικά γεγονότα ή εχει επινοήσει την περιγραφη.
_____
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καλά στην υγεία της, αλλα ταλαιπωρημένη εντόπισε από μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης,  σε μικρή απόσταση από το σημείο από το οποιο είχε εξαφανιστεί και την παρέδωσαν σε περιπολικό της Αστυνομίας το πλήρωμα του οποίου συμμετείχε στις έρευνες αναζήτησης της 16άχρονης Clarisa Πλατύρραχου Poon για την οποία είχε εκδοθεί αναγγελία εξαφάνισης.

Η 16άχρονη διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής για προληπτικούς λόγους, ενω εχει ενημερωθεί και μεταβαίνει η οικογένειά της, προκειμένου να συναντήσουν την έφηβη Clarisa.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες η ανήλικη εξαφανίστηκε, δεν εχουν εξακριβωθεί, ενώ μολις το ιατρικό προσωπικό το επιτρεψει, οι Αστυνομικοί, αναμένεται να λάβουν κατάθεση απο τη 16άχρονη για τις συνθήκες εξαφάνισής της.