Π.ΡΑΛΛΗ: ΤΩΡΑ- Σοβαρό τροχαίο με βαριά τραυματίες- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από τις πρώτες πληροφορίες (15/10- 10.40)- τουλάχιστον- δύο τα εμπλεκόμενα οχήματα στο τροχαιο, με παράσυρση πεζών .

image(15/10- 12.00) Συμφωνα με το Υπουργέιο Υγείας, δύο νεκροί, επιβεβαιώνονται, πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα- πεζή. Ενώ στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, στο χειρουργείο βρίσκεται μια ακόμα γυναίκα η οποία έχει ακρωτηριαστεί. 2168345

Από την Τροχαία Καλλιθέας, δεν έχουν εξακριβωθεί οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, σύμφωνα με αυτόπτες ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου (SMART) φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, όταν έχασε τον έλεγχο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα και βαριά διερχόμενους πεζούς.

(15/10- 11.05) Σύμφωνα με την τροχαία, ένας νεκρός οδηγός οχήματος, ενώ από την Πυροσβεστική, έχουν ανασυρθεί νεκροί μια γυναίκα-ηλικίας περίπου 30ετών, κι ενα ανήλικο κορίτσι-ηλικίας περίπου 10ετών. Σοβαρά τραυματίες έχουν παραληφθή και μεταφερθεί σε Νοσοκομεία, τρια ακόμα άτομα, από τα οποία ένα άτομο βαριά τραυματίας και δύο ακόμα σοβαρά.   ÁÈÇÍÁ - ÔÑÅÉÓ ÍÅÊÑÏÉ ÓÅ ÔÑÏ×ÁÉÏ ÓÔÇÍ Ð. ÑÁËËÇ (EUROKINISSI/ÊÙÓÔÁÓ ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ)

(15/10- 10.50) Ενας τουλάχιστον νεκρός από το τροχαίο και δύο σοβαρά τραυματίες απο τις πρώτες πληροφορίες. Κλειστή η Π.Ράλλη για την κυκλοφορία.
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Δ/νσης Αλλοδαπών, ρεύμα προς Κηφισό.

Προανάκριση ενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport