ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Προφυλακιστέος, ο Armben Bako.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας του,  του ανακοινώθηκε η απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα,  προσωρινής του κράτησης και οδηγήθηκε στις φυλακές. Δήλωσε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσυνη.

image

Ο Αλβανός Armben Bako είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί (02/12).  Ενώ αρχικά αρνήθηκε την παρουσία δικηγόρου,  στη συνέχεια ζήτησε νομική εκπροσώπηση ωστόσο στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά (02/12) απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο.
Ο Armben Bako, φέρεται να αποδέχθηκε τη συμμετοχή στις προσδιορισμένες κακουργηματικού χαρακτήρα ενέργειες που του αποδίδονται “Αποδεχομαι ολες τις πραξεις. Συμμετειχα με τον Ολντι στην δολοφονια στο Μεταξουργειο αλλα δεν ηθελα να τον σκοτωσω” υποστήριξε.
Απέδωσε την ποινική συμπεριφορά του σε “ψυχολογικά προβλήματα” και στο “αλκοόλ”, “Καθε φορα που πινω χανω τον ελεγχο. Εχω ψυχολογικα προβληματα. Ζητω να γινει πραγματογνωμοσυνη και να εξεταστω απο ψυχιατρους” ενώ αναφέρθηκε και στη νεαρή Αλβανή φίλη του,  η οποία παραπέμφθηκε για υπόθαλψη,  αφέθηκε 2 Λευτέρη μετά την απολογία της, για την οποία υποστήριξε ότι “Μονο οταν ειμαι με την Ρεζαρτα ειμαι ηρεμος”
Το πρωί έγιναν γνωστά και τα αποτελέσματα της ΔΕΕ,  για το kalashnikov το οποίο εντοπίσθηκε στο λιμάνι της Δραπετσώνας στον προβλήτα Ε1 (01/12).Συμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης προκειται για το οπλο που χρησιμοποίησε ο Armben Bako στις επιθέσεις στο μπαρ του Μεταξουργειου, στο καφενειο της Φυλης κ στο ανταλλακτηριο WU, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του kalashnikov, που χρησιμοποιούσε (22/11) στο μπαρ του Μικρολίμανου..

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport