Παραμένει, ως.. είχε ο Σφακιανάκης

Ανακοίνωση ανάκλησης της απόφασης μετακίνησης του από τη θέση του προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έκθετος μετά τις δηλώσεις του στην Βουλή ο Υπουργός Ν.Τόσκας.

image

Όπως αναφέρει στην τελευταία σελίδα ή σχετική  ανακοίνωση με τις Τοποθετήσεις Ταξιάρχων ,  «Επιπλέον, έγινε δεκτή η προσφυγή του Υποστρατήγου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.». Βέβαια η απόφαση, αφορά την εξέταση της προσφυγής του Αξιωματικού της ΕΛΑΣ, από το αρμόδιο Συμβούλιο, η οποία μέχρι να εξετασθεί, δεν εκτελείται η απόφαση της μετακίνησής του, στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α
Με αυτή την εξέλιξη έκθετος βρίσκεται ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος από το βήμα της Βουλής χαρακτήριζε τον Αξιωματικό  της ΕΛΑΣ “δημοσιοσχεσίτη” με τα ΜΜΕ.
Δεν αποκλείεται πιο άμεσα από τους υπολογισμούς της Κυβέρνησης, να προκύψει.. ανασχηματισμός αμεσα, μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες.